Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obecna sytuacja w lolu?

KiritoSAO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zdecydowałem zakończyć grę w lola, ale dręczą mnie jeszcze pewne sprawy. 

-Dlaczego tak długo czekam w kolejce? Bo czekanie 3-5 minut na przeciwników to jak dla mnie zbyt długo, w Docie o wiele szybciej mi dobiera przeciwników a nawet Smite trochę szybciej a w końcu lol to podobno najpopularniejsza moba.

-Czemu tak często trafiałem na smurfy? Bo wiecie dobiłem 23 lvl i przez ten czas trafiałem tyle razy na gościa który mnie deklasował na linii że odechciało mi się grać. 

-No i ostatnia sprawa czemu Riot nie banuje szybko cheaterów, tak jak to robią w Smite lub w Docie?

PS: Za sensowne odpowiedzi daje like.

Opublikowano

1. To że najpopularniejsza, nie oznacza, że ma ci wyszukiwać w chwile. Dobiera Ci twój poziom i pamiętaj że lol jest podzielony na serwery jak EUNE I EUW..

2. Możliwe że nie trafiasz na smurfy tylko na ludzi którzy umieją grać. To że ktoś napisze smurf nie oznacza że nim jest.

3. Bo rito skupia się bardziej na optymalizacji gry itp. itd, ostatnio były masowe bany. Aktualnie czekamy na shielda do lola.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

1. To że najpopularniejsza, nie oznacza, że ma ci wyszukiwać w chwile. Dobiera Ci twój poziom i pamiętaj że lol jest podzielony na serwery jak EUNE I EUW..

2. Możliwe że nie trafiasz na smurfy tylko na ludzi którzy umieją grać. To że ktoś napisze smurf nie oznacza że nim jest.

3. Bo rito skupia się bardziej na optymalizacji gry itp. itd, ostatnio były masowe bany. Aktualnie czekamy na shielda do lola.

1.No widać na EUNE gra mało ludzi, przynajmniej mało ludzi na niskich levelach.

2.Aha czyli twierdzisz że już na low levelach jest masa talentów, no nie wiedziałem że EUNE to korea... Zresztą grywałem dużo meczy z moim ziomkiem z golda i wyciągnął te same wnioski co ja, żeby nie było on też grał na smurfie. 

3.To żaden argument, jakoś w innych grach potrafią się skupić na tym i na tym.

Opublikowano

1.No widać na EUNE gra mało ludzi, przynajmniej mało ludzi na niskich levelach.

2.Aha czyli twierdzisz że już na low levelach jest masa talentów, no nie wiedziałem że EUNE to korea... Zresztą grywałem dużo meczy z moim ziomkiem z golda i wyciągnął te same wnioski co ja, żeby nie było on też grał na smurfie. 

3.To żaden argument, jakoś w innych grach potrafią się skupić na tym i na tym.

2. Pisałeś do 23 lvla. Nawet gdyby smurfy, ludziom na EUNE się nudzi granie na swoje poziomy, więc idą na niższe lvle.

3. Rito nie zrozumiesz.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Witam zdecydowałem zakończyć grę w lola, ale dręczą mnie jeszcze pewne sprawy. 

-Dlaczego tak długo czekam w kolejce? Bo czekanie 3-5 minut na przeciwników to jak dla mnie zbyt długo, w Docie o wiele szybciej mi dobiera przeciwników a nawet Smite trochę szybciej a w końcu lol to podobno najpopularniejsza moba.

-Czemu tak często trafiałem na smurfy? Bo wiecie dobiłem 23 lvl i przez ten czas trafiałem tyle razy na gościa który mnie deklasował na linii że odechciało mi się grać. 

-No i ostatnia sprawa czemu Riot nie banuje szybko cheaterów, tak jak to robią w Smite lub w Docie?

PS: Za sensowne odpowiedzi daje like.

1.Zależy o której godzinie grasz. Twój level też ma znaczenie

2.Ludzie robią sobie smurfy :D

3.Riot nie banuje xD ale jak już zbanuje to jest fala banów xD

Opublikowano

1. Ludzie powoli przestają grać w tę grę. Każdy może mówić, że to nie prawda, że teraz jest właśnie złota era lola, ale ja uważam inaczej. Co raz więcej ludzi mających dosyć tego spierdolonego community przenosi się na inne gry. Niestety, te raki też się przenoszą.

2. To się wiąże z pkt. 1. Teraz prawie same tryhardy grają.

3. Rito to gówno.

Opublikowano

1. Ludzie grają głównie rankedy

2. Ponieważ granie ciągle z graczami którzy chcą jedynie pushować, co nie daje żadnej przyjemności z gry jest nudne i ludzie robią smurfy własnie dla tej przyjemności.

3. Nie banują pojedyńczych jednostek, ale odrazu kilka tysięcy co jakiś czas.

Opublikowano

Myślę że tyle odpowiedzi mi wystarczy. Odpowiedzieć Erboryego najbardziej do mnie trafia. Ale nawet jeśli trochę wyolbrzymiam sprawę, pewne jest jedno. Nowi gracze mają przekichane, dlatego uważam że podjąłem dobrą decyzje że skończyłem w lolem. 

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...