Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały problem z grą: program przestał działać

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś czas grałam na Just AION, ale postanowiłam wrócić na globala, pobrałam ładnie patcha, włączam, loguję się i wywala mi grę z komunikatem "program przestał działać..." ble ble ble. Pomocy :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Też tak mam, zawsze, gdy włączam już klienta i jest wczytywanie Aiona, to minimalizuje i zostawiam <nic nie ruszam>, samo się włącza po czasie, bo jak mam włączonego (nie zminimalizowanego), to również pojawia mi się informacja "program przestał działać" i muszę od nowa sio... -.- Przynajmniej u mnie działa z tą minimalizacją :p

Opublikowano

Też tak mam, zawsze, gdy włączam już klienta i jest wczytywanie Aiona, to minimalizuje i zostawiam <nic nie ruszam>, samo się włącza po czasie, bo jak mam włączonego (nie zminimalizowanego), to również pojawia mi się informacja "program przestał działać" i muszę od nowa sio... -.- Przynajmniej u mnie działa z tą minimalizacją :P

Tylko u mnie jest taki problem, że mi wywala jak już wybiorę postać :/

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Tylko u mnie jest taki problem, że mi wywala jak już wybiorę postać :/

Uruchamiasz jako administrator? Próbowałeś opcji "Rozwiąż problemy ze zgodnością" - PPM - (chociaż nie, to nie metek xD), hm... Antywirus wyłączony (lub dodana gra jest do wyjątków)? Kurczę, nie wiem. Nie miałam takiego problemu, jedynie wywalało mnie do logowania, bo internet :/

Opublikowano

Uruchamiasz jako administrator? Próbowałeś opcji "Rozwiąż problemy ze zgodnością" - PPM - (chociaż nie, to nie metek xD), hm... Antywirus wyłączony (lub dodana gra jest do wyjątków)? Kurczę, nie wiem. Nie miałam takiego problemu, jedynie wywalało mnie do logowania, bo internet :/

Taak wszystko już próbowałam, dlatego piszę na forum, bo nic nie działa xD Może ktoś tak kiedyś miał i niechcący to przeczyta i pomoże, ale nikłe szanse ;o Nie pozostaje nic więcej jak kontynuacja gry na Just Aionie :c

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...