Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd 0xc000007b GTA V

MrAdriano1428

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z gta v podczas uruchamiania wyskakuje mi błąd 0xc000007b. Przeinstalowałem gre, visual c++, net famerwork, directx. I dalej nic System jest originalny win 7 professional N swizo po instalacji.
Procesor: Core 2 Quad q6600
Grafika: GTX 760
Płyta gl: asrock g41m-vs 2.0
RAM: 2x4GB Godram
Dyski i Ramy sa w porzadku. czytałem wiele poradników i zaden niepomogl, juz niewiem co robic.

Opublikowano

Mam problem z gta v podczas uruchamiania wyskakuje mi błąd 0xc000007b. Przeinstalowałem gre, visual c++, net famerwork, directx. I dalej nic System jest originalny win 7 professional N swizo po instalacji.

Procesor: Core 2 Quad q6600

Grafika: GTX 760

Płyta gl: asrock g41m-vs 2.0

RAM: 2x4GB Godram

Dyski i Ramy sa w porzadku. czytałem wiele poradników i zaden niepomogl, juz niewiem co robic.

A masz Windows 7 64 bit? czy 32 bit?

­

baner.png

Opublikowano

Witam mam to samo co kolega . Wykonalem przeskanowanie tym wyzej programem i dalej to samo ... :( Moze ktos jeszcze moglby jakos zaradzic na ten problem ? Powiem jeszcze ze mam kompa po formacie ale juz wszystkie mozliwe aplikacje ktore powinne byc zaistalowalem wlacznie z windows upadate...

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...