Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z bootowaniem CM na Galaxy Mini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakiś czas temu postanowiłem sobie zainstalować CM na Samsung Galaxy Mini. Wszystko działało pięknie, telefon odstawiłem bo nie był mi potrzebny. Teraz jak telefon próbuję uruchomić, to dochodzi to loga "Galaxy mini" i dalej nic. W sumie ten problem idzie pominąć odpalając go za pomocą "ClockworkMod" (opcja "reboot system now") jednak później nie widzi on karty sim. Próbowałem zmieniać reinstalować oraz zmienić CM, jednak problem nadal występuje.

Opublikowano

A przy instalacji nowego CMa formatujesz partycję systemową? Bo może jakaś pozostałość została.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Zapewne nie, bo nie wiem specjalnie jak to zrobić. Clockworka mam w wersji 4.0.0.5

Zrobiłem format całkowity jednak nic nie dał. Dalej problem występuje

Opublikowano

Musisz mieć cm pod swój telefon, zainstaluj twrp bo cwm jest słaby i przed instalacją zrób całkowity wipe. Pierwsze uruchomienie trwa do 15 minut.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...