Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca mi się kupić GTA 5 na PC?

DODOR2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca mi się kupić GTA5 mam kompa

• Procesor: Intel® Core™ i5-3570K CPU @ 3,40GHz
  • Karta Graficzna: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti
  • DirectX: wersja 11.0
  • RAM: 8 GB pamięci RAM
  • Miejsce na Dysku: 65GB
  • System operacyjny: Windows:Windows 7 64 Bit 
  • napisano mi ze odpali się na low/średnie 
  •  
Opublikowano

Skoro Ci pójdzie to chyba lepiej samemu zadać sobie pytanie:

Czy jeśli kupię sobie GTA 5 na PC to nie zawali się świat?? Mam nadzieję, że nie, ale czy mi się podobają takie gry??

I jeśli Twoja odpowiedź będzie:

Oczywiście. Bardzo lubię takie brutalne gry od 18 lat, gdzie są narkotyki blablablabla

To kup. Chyba, że będzie taka:

Hciałbym sobje zagrać w tom gre i być jak ci głuwni bochaterowie, ale mi mama nie pozwala ((((((((((((((((((((

Albo:

Nie, nie lubię takich gier.

To nie kupuj.

Ja osobiście Ci polecę ją i zachęcę do kupienia jej.

­

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

W każdej grze jest tak, że najniższe ustawienia są tak słabe, że się chce płakać. Ale średnie a wysokie to już jest dużo lepiej.

Skoro Ci pójdzie na średnich to kupuj. Na najniższych też da się grać, ale jest bardzo mało szczegółów.

Jakby by chociaż szło na minimalnych  :( to bym kupował, więc ja na Twoim miejscu nawet się nie zastanawiał, skoro ma Ci iść na średnich.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

GTA rusza tylko na średnich :D bo minimalnych niema w ogóle w opcjach :D

Jeśli liczysz na różnicę między wersją ps3 na PC, to zobacz sobie jaki skok był przy premierze na ps4.

A co do pytanie czy się opłaca... Póki nie zarabiasz na graniu, to żadna gra nie jest warta zakupu.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jeśli 650 ma 2gb RAM to tak. Gdzieś czytałem że ktoś odpalił na 560Ti (1Gb) i grał.

Najlepiej pobierz pirata, sprawdź czy działa i kup oryginał.

Nie zachęcaj do pobierania pirackich wersji, bo forum tego nie wspiera. //TheGrubyLolek

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...