Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

xXxBrokenxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to bezpieczne ? A czemu akurat 8 lvl steam ?

Tak wszystko jest bezpieczne ! Wziąłem udział w jednym losowaniu i wygrałem Glocka-18 Water elemental fabrycznie nowy . Osoba która założyła tą stronkę jest w moich znajomych . 8 LvL steam dlatego żeby nie robić multikont 0-2lvl i mieć szansę na zaklepać wszystkie numerki i któreś konto zawsze wygra .

Opublikowano

Jak tak patrze, to nawet to solidne. A 8 lvl, to można się domyślić, jak napisał @Up. Trochę reklamy i więcej przedmiotów i na spokojnie strona się rozrośnie :D (I może ja teraz coś wygram)

yiWCsl1.png
Opublikowano

Jak tak patrze, to nawet to solidne. A 8 lvl, to można się domyślić, jak napisał @Up. Trochę reklamy i więcej przedmiotów i na spokojnie strona się rozrośnie :D (I może ja teraz coś wygram)

No to życzę powodzenia :D

Opublikowano

No co za .... Akurat mam 7 lvl xD

Kurde stronka wygląda porządnie, restrykcja lvl'a bardzo fajnym pomysłem :)

Robim 8 lvl :l

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

No co za .... Akurat mam 7 lvl xD

Kurde stronka wygląda porządnie, restrykcja lvl'a bardzo fajnym pomysłem :)

Ajj tam co to za problem wbić ten 1 lvl wystarczy kilka kart i robimy odznakę :D Ja już mam 21 LvL steam więc nie  mam się o co martwić ^^

Opublikowano

na pewno to nie fake ? :D

To jakim sposobem bym wygrał Glocka ? :D Gdybym nie wygrał to bym też myślał że to fake ale wygrałem i dlatego tutaj piszę o tym żeby każdy mógł spróbować :D

Opublikowano

Hmm dobra jest problem.

Wbiłem 9 lvl steam, ale teraz i tak nie mogę wziąć udziału, bo lvl jest za niski ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Hmm dobra jest problem.

Wbiłem 9 lvl steam, ale teraz i tak nie mogę wziąć udziału, bo lvl jest za niski ...

Musisz mieć publiczny profil i ekwipunek oraz wkleić swój steam trade URL na stronkę . Wszystko działa pięknie ja mam zaklepany 4 numerek na Galila ^^

Opublikowano

Musisz mieć publiczny profil i ekwipunek oraz wkleić swój steam trade URL na stronkę . Wszystko działa pięknie ja mam zaklepany 4 numerek na Galila ^^

Wszystko jest :l A nadal mi pokazuje 7 lvl ..

nFbBEEY.png

MAL

Opublikowano

Wszystko jest :l A nadal mi pokazuje 7 lvl ..

nFbBEEY.png

Spróbuj się wylogować i zalogować spowrotem. Myślę że musi zaktualizować profil. Mam nadzieję że to pomoże. Administrator refreschnął Twój profil i już powinieneś móc . ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...