Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam fiszbota na Thoria.eu

kVkis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oo też szukam.

Raczej nie znajdziemy, kompletnie NIC tu nie działa. Trzeba poświęcić więcej czasu, no cóż..

@Thoria Uprzedzony, no to słabo to załatwiliście, że nic nie działa. Ocena w dół za ogólnokształt.

ps. dzięki za info. ☺

Opublikowano

Dołączam się :D Szkoda że teraz jest tylko 1 mapa na której można łowić bo gm ma łatwiej.

Najpierw zanjdź takiego co działa. :')

Opublikowano

Jakieś dowody, linki do cheata? Zgłaszam jako spam bo nic nie wnosisz do tematu.

ref.

Jeżeli w cliencie jest binka, to zadziała na 101%, mogę Ci to zagwarantować. :P

Opublikowano

Jeżeli w cliencie jest binka, to zadziała na 101%, mogę Ci to zagwarantować. :P

Binka? Jaśniej jeśli możesz, jestem tylko graczem nigdy nie wchodziłem w pliki. @Zarax

Opublikowano

Binka? Jaśniej jeśli możesz, jestem tylko graczem nigdy nie wchodziłem w pliki. @Zarax

Tak, binka. Zazwyczaj jest to plik Metin2.bin(po prostu znajdź plik z takim rozszerzeniem), zależy na jakim cliencie chcesz to użyć.

Opublikowano

Tak, binka. Zazwyczaj jest to plik Metin2.bin(po prostu znajdź plik z takim rozszerzeniem), zależy na jakim cliencie chcesz to użyć.

@Zarax Ten plik będzie po wejściu bezpośrednio w folder czy gdzieś indziej? Wchodząc bezpośrednio to nie ma.

Opublikowano

@Zarax Ten plik będzie po wejściu bezpośrednio w folder czy gdzieś indziej? Wchodząc bezpośrednio to nie ma.

Najprawdopodobniej w tym cliencie nie ma binki. :/

Opublikowano

Najprawdopodobniej w tym cliencie nie ma binki. :/

@Zarax Jest u nas binka ale są edytowane 'skille' łowienia. 

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...