Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Overwatch

karol123742

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

420 godzin to strasznie mało. Overwatch'a nie dostaniesz za osiągnięcie jakiejś konkretnej ilości godzin, czy wygranych.

Opublikowano

420 godzin to strasznie mało. Overwatch'a nie dostaniesz za osiągnięcie jakiejś konkretnej ilości godzin, czy wygranych.

min 500h i overwatche są nadawane masowo

Kolega ma 440 godzin gold 4 151 winow ma overwatcha :) 

gn1 oraz 150 win o ile dobrze pamietam.

@tych postow wyzej nie czytaj.

Widze wlasnie :(

Opublikowano

Wystarczy poczytać na temat overwatch na stronie steama :) Wszystko jest tam napisane mianowicie : Musisz mieć 150 wygranych rankingowych ,minimum gold nova 1 i 350 godzin w cs . Po tym jak masz wszystkie te warunki spełnione otrzymujesz możliwość overwatchowania. Ja dostałem tą możliwość gdy wygrałem 150 gier turniejowych ,jestem w master guardian 2 i mam 676 godzin w grze :). Sprawia to wielką frajdę gdy możesz łapać cheaterów i hackerów . Mam nadzieję że pomogłem :)

Opublikowano

min 500h i overwatche są nadawane masowo

Godziny nie są wymagane.

Wygraj jeszcze 2/3 mmy i dostaniesz, system zazwyczaj ma małe opóźnienie.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...