Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Factions 1.7.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam plugin Factions wersje: 2.3.0

i mcore 7.0.1

Wgrywam je do ftp i nie dzialaja

a bledow nie ma zadnych

[NIE PISAC: Uzyj innego pluginu na gildie] 

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

Opublikowano

@kjuba225

Wlasnie innej wersji na 1.7.2 nie ma

@kjuba225

Wgralem i tera wgraly sie pluginy sa plugins lecz nie dzialaja komendy takie jak ./f i nie zrobil sie Folder Factions

Opublikowano

Te pliki nie tworzą się w folderze plugins tylko w głównym folderze z serwerem powstanie folder mstore i tam będzie wszystko co potrzeba. Pobierałeś frakcje z tego linku?

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/factions/files/64-factions-2-3-0-mcore-7-0-x/

Obstawiam, że nie. Kiedyś pobrałem z mpc spolszczone frakcje (one są na wersje 1.5.2 i właśnie wtedy sypały błędy, bo to oczywiście stara wersja) i nie działały do końca komendy.

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Opublikowano

Te pliki nie tworzą się w folderze plugins tylko w głównym folderze z serwerem powstanie folder mstore i tam będzie wszystko co potrzeba. Pobierałeś frakcje z tego linku?

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/factions/files/64-factions-2-3-0-mcore-7-0-x/

Obstawiam, że nie. Kiedyś pobrałem z mpc spolszczone frakcje (one są na wersje 1.5.2 i właśnie wtedy sypały błędy, bo to oczywiście stara wersja) i nie działały do końca komendy.

Pobralem je mam Frakcje 2.3.0 i mcore 7.0.2 i pluginy sa na zielono lecz nie dzialaja komendy

Opublikowano

Może jakiś plugin, który masz wgrany koliduje komendami. Kiedyś na forum tu było, że plugin jobs kolidował, ale jak jest teraz nie wiem. Może wywal na chwile wszystkie pluginy oprocz frakcji i mcore i zobacz cczy bedzie działać.

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...