Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to podchodzi pod scam ?

Polandzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem właśnie dzisiaj taką sytuację, że chciałem wymienić swój nóż. Jeden gracz zaoferował mi nóż, który po sprawdzeniu na runku kosztował 75 euro. Mój nóż był warty 2 euro mniej, więc zgodziłem się tą ofertę wziąć. Zaraz po tym jak apceptowałem, cena na rynku tego noża spadła do 64, a były wystawione tylko 2 oferty. Czyli ten gracz musiał być w zmowie ze sprzedającym, który specjalnie zwiększył wystawioną cenę. I takie moje pytanie, czy jakbym napisał do steama opisując całą sytuację, to czy mógłbym dostać zwrot mojego starego noża ? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie mają do tego podstaw aby oddać Tobie starą kosę ponieważ to właśnie Ty zaakceptowałeś tą wymianę + pewnie potwierdzałeś mail'a.

Wszelkie argumenty z twojej strony zostaną odrzucone.

Opublikowano

ehh, to lipton. Ale wytradowałem spowrotem moją starą kosę, którą miałem przed tym nożem który wymieniłem. Może uda mi się znowu to niej dojść. To dziękuje, do zamknięcia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...