Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca nad kontem.

Dexeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Posiadam 88 lv, łucznika. Jako, że straciłem praktycznie wszystko, po pół roku gry postanowiłem wrócić. Posiadam obecnie łuk na 88 u7+8(ten z ognia), wk 99+9 i jakieś mniej ważne pierdoły( wróżki 50%, resy 100%, shogun). Jak można się w tym momencie wybić? Resell nm jakoś mnie nie satysfakcjonuje(Za dużo osób i konkurencji). Czy pojawiły się jakieś ciekawe sposoby na zarobek? Nie muszą być koniecznie legalne :D. Co po kolei kupować, aby najefektywniej wykorzystać zarobione pieniądze? I takie pytanie: Czy różnica między wróżką 50 a 70% jest jakaś ogromna?(Cisnąłem wcześniej only 70% i sp 99+13, to nie wiem jak wróżka 70% wyglądałaby z sp +9 i jakimś słabszym eq xD)Chodzi mi o to czy opłaca się w nie ładować nie mając porządnego eq. Jeśli chodzi o zarobek... Kupno nd/kk na allegro nie wchodzi w grę.

Opublikowano

Na 88 jest w chu* sposobów na zarobek np. standardowo piórka, ibrahim, resell, dropanie resów, hajsy na allegro, zabijanie tych mobków z których leci 90k, robienie sp na zamówienie, na tym lvlu możesz pomagać holcom co chcą szybko lvl wbić na aster (ty bijesz podnosisz dropa resy i matsy a holc Cie heala), bb, rajdy glaca i na lądzie trzeba mieć tylko czas i chęci.

Co do wybicia się to polecam zbierać już na eq 90 poszukać famki która pomoże Ci ten lvl wbić a na 90 eq pożądne załatwić(w twoim wypadku szybsze wbicie 92/95 to tylko pchanie się w jeszcze większe gówno gdyż zostaniesz pośmiewiskiem a dmg'a za potwornego jak na ten lvl mieć nie będziesz)

Co do nielegalnych to polecam nauczyć się informatyki, języków programów różnych (i innych pierdół po drodzę) włamać się na konto admina i dodać sobie eq u7+10 i 2kkk kasy xD

Co do wr 50 a 70 to nie wiem jaka może być różnica powiem tyle, że gdy biłem na czachach vulcem ze spacji 10k (z wr 40%) i włączyłem dopa wr (dodaje 30% do jej elementu czyli tak jak bym miał wr 70%) to dmg wzrósł 2-3k. Bez pożądnego eq nawet z sp+15 możesz posmyrać jakiegoś 90 lvl'a z eq u7+8/9 z osl i sp +0 nie zadając mu jakiś sensownych szkód.

Co do kolejności to eq,resy,sp,wr, a później jakieś pierdoły typu pojazd krzaczek partner.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Co do twoich sposobów na zarobek... Bez pojazdu i dobrego eq( ja posiadam tylko ten łuk, nic więcej, żadnej zbroi ani sztyletu) to ja dużo nie zdziałam xD( na ibrę biorą tylko pojazdy). Co do nielegalnych sposobów na zarobek, zarabiałem na fm(30kk w 2h...), lecz jakoś przy obecnych cenach to trochę za mało się zarabia xD(Takie 10kk jak fm stoją po 5k). Jeśli chodzi o aster i holca..., gdybym posiadał jakieś eq na tej postaci to ja mam 2 konto z holką, którym wcześniej sobie pomagałem(tzn. holka w ml, a ja sobie latałem po aster czy tam rashid na 7 sp). Wszystko się da, tylko trzeba eq. No nic, jeszcze raz dzięki.

Tak wgl, to ja mam jakieś dziwne przyzwyczajenia odnośnie eq... tzn. Jak nie ma eq 7+8 i sp 99+13 to troche źle mi się gra xD.

Opublikowano

Zawsze możesz z tą swoją holką iść na piórka zarobić na improwizacyjne eq u0+0  powinno Ci starczyć, resy słabe na mrok sobie załatw (30% styknie) + buff holca i już masz 80 na mrok i tyle styknie do dropania kamiennych.

Co do ibry to nie wiem w jakim słabym towarzystwie się trzymasz skoro tylko pojazdy biorą żeby zwiać przed mobami. Ja to wyobrażam sobię masową stratę potków i na taki rajd już sensu nie ma iść jak wywalisz stacka potków góra 2 żeby przejechać do bossa ubić go przy okazji zgarniając ogromnego lura. Dla mnie taki rajd nie ma miejsca ale mniejsza.

Zawsze możesz jakąś improwizacyjną różgę u5+5 dla holca załatwić iść obydwiema postaciami do shanerra dajesz bufa wilka na holca i dropasz piórka jak poświęcisz 2h dziennie to wychodzi~40-60 piórek co daje Ci 800-1kk zysku takie 2-3 dni i załatwisz sobię jakąś słabą zbrojkę i słabe resy które nawet samemu możesz zrobić.

Poza tym napisałem, że do tego trzeba chęci i czasu od tak nie ma chu*ja bez ładowania kasy i znajomości się wybić.

Opublikowano

Jeśli mowa o nielegalnych sposobach - exp wrozki na botach(np 3 potacie z wróżkami i każda bije, wtedy pójdzie to dość szybko) ustaw sobie bota np. w lochu shanera - jeśli się boisz to zrób sobie maga z holką, przy okazji za wbicie tego 50lvla tez poleci troche kasy + arenki na tamtej postaci.

Co do tego lochu - to zapewne nawet gmi tam nie zaglądają, tylko oblatują po złośnikach na łąkach/w nosvile i tyle.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Jeśli chodzi o postacie.... Posiadam trzy konta(Wojownik 75, mag 78, Łucznik 88). Jak mogę je wykorzystać? Wojownika wykorzystywałem jako morale przy rashid/aster ewentualnie solo lod na górze, maga głównie też w tych celach xD.

Opublikowano

Żeby coś zarobić możesz po nocach biegać na glacy i dropać łukiem oslo i itemki.

Możesz stworzyć nowe konto bocić i ziarna na główne przerzucać napa skasować i tak w kółko.

Zależy od repy zawsze bocik i wolnym tempem dropać matsy na grach.

Treekuny ale bez zbroi się nie obejdzie.

Cp 73(?) co leci sporo hajsu za polowanie na psach w cp tylko pytanie czy masz zrobione misje do tego lvl'a na tych 3 kontach jeżeli tak to zarobek bdb będzie ew robisz nowe konto wbijasz mu 60lvl łatwisz z 50 bts (polowanie) trochę rózg i wbijasz 3 kontami w pts'a za zabicie all mobów leci 47,2k wbijasz 3 kontami to masz 141k w ~10min

Kolejny sposób są to strony co nabijasz pkt a oni wymieniają Ci je na kody/kasę w realu np. d***y.pl sam tam zarobiłem na 6k nd.

Słowem jak chcesz się wybić to przestań pisać na forum tylko spiąć poślady przysiąść do nostala i zacząć wreszcie zarabiać na min. piórkach.

Pisząc tutaj nic nie zarobisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...