-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
WhatTheFuck?^.
WhatTheFuck?^.
Witam, zwracam się do was otóż mam problem z internetem, łączę się przez Wi-Fi za pomocą urządzenia TP-Link TL-WN722N(sterowniki aktualne) i korzystając z przeglądarki czy pobierając jakiś plik rozłącza mi internet tak jakby stracił całą moc, ściąganie czy ładowanie strony się przerywa pisze mi że jestem połączony z siecią a internet nie działa, gdy rozłączę się z siecią i połączę ponownie internet znowu działa na chwilkę po czym znowu traci moc - strasznie wkurzająca sprawa, zwłaszcza że męczę się z tym chyba już rok i w końcu się wkurzyłem. Jeśli rozmawiam na ts albo skype to internet działa cały czas, ale jak już rozmawiam i załóżmy odpalę Youtube albo jakąś inną stronę internetową internet traci moc do zera tak że mnie wywala z ts/skype.
Błagam Was o pomoc, naprawdę Was błagam na kolanach, bo próbowałem już chyba wszystkiego.
Jeśli to nie ten dział to bardzo przepraszam,
z góry dziękuję za pomoc, Mateusz.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.