Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Internet pada co minutę!

WhatTheFuck?^.

Pytanie

Opublikowano

Witam, zwracam się do was otóż mam problem z internetem, łączę się przez Wi-Fi za pomocą urządzenia TP-Link TL-WN722N(sterowniki aktualne) i korzystając z przeglądarki czy pobierając jakiś plik rozłącza mi internet tak jakby stracił całą moc, ściąganie czy ładowanie strony się przerywa pisze mi że jestem połączony z siecią a internet nie działa, gdy rozłączę się z siecią i połączę ponownie internet znowu działa na chwilkę po czym znowu traci moc - strasznie wkurzająca sprawa, zwłaszcza że męczę się z tym chyba już rok i w końcu się wkurzyłem. Jeśli rozmawiam na ts albo skype to internet działa cały czas, ale jak już rozmawiam i załóżmy odpalę Youtube albo jakąś inną stronę internetową internet traci moc do zera tak że mnie wywala z ts/skype.

Błagam Was o pomoc, naprawdę Was błagam na kolanach, bo próbowałem już chyba wszystkiego.

Jeśli to nie ten dział to bardzo przepraszam,

z góry dziękuję za pomoc, Mateusz.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Upewni się czy masz wszyskie wtyczki dopięte do rutera ...., jak nadal będzie się rozłączyć, zadzwoń to swojego operattor internetu może coś zrobi

Opublikowano

W ciagu tego roku formatowales moze komputer? Dzwoniles na infolinie z internetem i mowiles, ze jest problem? Probowales moze na innym ruterze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...