Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Natec Genesis G33 - DPI

T0m3g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś program do tej myszki? da się sprawdzić DPI bez ruszania nią, te 2 przyciski po lewej stronie myszki są do czegoś czy można je przypisać?

Do tego nie wiem czy przypadkiem nie mam włączonej akceleracji myszki ( czy jak to się nazywało ) jak to sprawdzić? czy po podłączonej nowej myszce może tak się zdarzyć czy po prostu tak mi się zdaje? :p

Opublikowano

Nie ma, nie widzę.

A wiesz może coś z akceleracją myszki? przed chwilą przetestowałem sobie i pograłem w grę w którą wcześniej grałem i dziwnie czasem ruszała, do tego jak podniosłem myszkę i poruszałem przed laserem ( nie dotykałem go tylko trochę przed nim ) to kursor się ruszał, nie ruszałem tak samo. Dopóki nie położyłem.

Opublikowano

Nie ma, nie widzę.

A wiesz może coś z akceleracją myszki? przed chwilą przetestowałem sobie i pograłem w grę w którą wcześniej grałem i dziwnie czasem ruszała, do tego jak podniosłem myszkę i poruszałem przed laserem ( nie dotykałem go tylko trochę przed nim ) to kursor się ruszał, nie ruszałem tak samo. Dopóki nie położyłem.

W jakiej grze ją testowałeś ?

Opublikowano

W jakiej grze ją testowałeś ?

Głównie to na pulpicie ( z tym machaniem przed laserem ) ale czasem głównie skręcała - ball3d.

@Sztoss

Potrzebuje szybko odpowiedzi. 

Opublikowano

Jest jakiś program do tej myszki? da się sprawdzić DPI bez ruszania nią, te 2 przyciski po lewej stronie myszki są do czegoś czy można je przypisać?

Do tego nie wiem czy przypadkiem nie mam włączonej akceleracji myszki ( czy jak to się nazywało ) jak to sprawdzić? czy po podłączonej nowej myszce może tak się zdarzyć czy po prostu tak mi się zdaje? :P

Zobacz w instrukcji na 100% pisze jeżeli jest program do tej myszki

Opublikowano

Nie ma do niej sterowników żadnych.

Guzik zmienia ci tylko na 800-1200-1600-2000 DPI (info ze zdjęcia pudełka lel)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...