Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pożyczenie konta z GTA V

LordDraco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie jestem zbyt bogatą osobą, bo dopiero gimbusem od 2 lat i mam prośbę. Czy ktoś mógłby pożyczyć konto swoje/znane (np. Z Allegro) z przypisaną grą GTA V? Gdyż bardzo chciałbym zagrać z kolegą, a jakoś trudno mi uzbierać te 200 zł na płytkę ;-; Oczywiście nie chcę pożyczyć na sucho z próbą oszustwa, mogę z łaskawą osobą przeglądać na Skype itp. :) Mój Skype: ldboypl

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

Juz patrzylem na olx.pl, ktos chcial 80 zl za swoja porysowana i dopisal mi "Tylko Czasami Jednej plyty nie wczytuje i wywala blad, to wystarczy ja przetrzec scierka i powinno dzialac" ;___;

Na Allegro.pl daja konta na ktorych 10 osob naraz jest, wiec trudno nawet takowa gre pobrac, bo zaraz wywali.

Zawsze moge zrobic chwilowa wymiane kontami, mam na swoim Darksiders 2 i Battlefield: Bad Company 2, no chyba ze popytam kolegi, moze mi da na taka wymiane grami, posiada wszystkie gry z GwG od stycznia do dzis dzien oraz do tego LEGO Marvel: Super Heroes ;/

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...