Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przestroga dla sponsorów.

Adamosking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miałem przyjemność popisać sobie z takim oto Panem szukającym sponsora dla swojego projektu, myślę, że raczej wielu chętnych przy takim podejściu i choćby nawet piśmie nie znajdzie :) Gdyby ktoś nie chciał się natknąć na niego i wiedzieć kto to to wiadomość do mnie i podzielę się informacjami. Niebieskim kolorkiem zaznaczyłem moje "przemyślenia podczas rozmowy". Czekam na wypowiedź tego Pana z rozmowy bo napewno gdzieś tutaj jest :)

BTW: Nie wiedziałem gdzie napisać ten temat.

Rozmowa:

Szukający sponsora: Znasz jakiegos sponsa?   

Ja: Do ?   

Szukający sponsora: Metina     

Ja: Tak   

Szukający sponsora: Kogo ?   

Ja: Pytanie z kim mam przyjemność ?

Szukający sponsora: xxxxxx od Ra*esMT2  

Ja: Przykro mi ale nie kojarzę. Ja także mam maszynę   :)  

Szukający sponsora: xxxxxMT2 ?    

Ja: Tylko nazwę. Nic więcej.  

Szukający sponsora: To moj serwer byl.   

Ja: Jakoś nie w temacie jestem.   

Szukający sponsora: Ale ja chce pelen sponsoring. Tzn nie sama maszynr     

Ja: czyli ?  określ  

Szukający sponsora: Oplate strony , reklam , i jakies rzeczy tzw nowosci    
Ile mozesz wydac na projekt ?  
Hmm.?   

Ja: To jest nieopłacalne, 90% projektów to powtórka wcześniejszego. (Nawiązałem do wcześniejszego projektu tegoż Pana)   
Szukający sponsora: Co ?  

Ja: Taki sponsoring.   

Szukający sponsora: O co ci chodzi z powtorka wczesniejszego   

Ja: tak jak napisaem. Powiedz co masz innowacyjnego. Co Cię wyróżnia  ?

Szukający sponsora: Geneza Dropu , dom aukcyjny , zmiana ch bez wylogowania , autorski kosz , panel poboczny , grafika , ekwipunek, autorskie pliki
Blokada eq  

Ja: Jedyne czego jeszcze nie widziałem to geneza dropu. Coś na ten temat ? Może znam to pod inną nazwą.   

Szukający sponsora: Masz tabelki i tam masz np Riper i obok sa rzeczy ktore z niego dropia   

Ja: Czyli też już było.  

Szukający sponsora: Mozze tak Wszystko jest innowacyjne robione na zamowienie.   (Pierwszy sygnał dla mnie)   

Ja: I powiedz jak chcesz się wybić na tle serwerów które mają te rzeczy od dawna. 

Szukający sponsora: Maja ? 

Ja: Trzeba było się samemu c# i c++ nauczyć a nie płacić za zrobienie. Nie sponsoruję projektu osobie która sama tylko game ogarnia. 

Szukający sponsora: Ktory serwer ma ? Jak moj serwer ma wiecej nowosci niz In**ria 

Ja: Tak serwery takie "systemy" mają od dawna. Wystarczy po prezentacjach przejechać. 

Szukający sponsora: Znajdz mi 3 serwy ktore maja Dom aukcyjny i blokade eq I geneze dropu 

Ja: Blokade już na 7 widziałem, "Geneze" na kilku. 

Szukający sponsora: Tzn polskich 

Ja: Dom akcyjny też był. 

Szukający sponsora: A kiedy widziales !? *  

Ja: Nie robił Ci przypadkiem tego były wspólnik xxxxx ? ( Pewnego sponsora zajmującego się tym a potem odsprzedającego projekt wykonany dla kogoś :) )

Szukający sponsora: Nie 

Ja: Pliki od Adriana ? 

Szukający sponsora: Ca**zasa ? 

Ja: Tak. 

Szukający sponsora: Jak to ja mu Ddaje Takie rzeczy -_- Wiec wiesz Pliki aautorskie A i tp jak na vesteris ( Widać jak autorskie )

Ja: Ogółem ktoś Ci sprzedał "zamówione pliki" które już gdzieś najwyraźniej komuś sprzedał. Nie dziękuję. A co do serwerów które to miały. To sam poszukaj. Bo to twój problem.

Szukający sponsora: Ziomus. Moje pliki sam robie ( Mówił, że na zamówienie - drugi sygnał )

Ja: A ja Cię grzecznie o tym poinformowałem.

Szukający sponsora: Te rzeczy sa w kliencie A czy ja to kupuje czy robie jest to sam

Ja: Cytuję : Wszystko jest innowacyjne robione na zamowienie.

Szukający sponsora: Oprocz plikoe Ktore sam robie Od 5 mies -_-

Ja: Tak teraz tak ładnie to mówisz. Src kupione. A dodane mapki i bronie przez Ciebie pewnie.

Szukający sponsora: Nie jestem na src Mam sw 2089 ( Dziś już mało opłacalne )

Ja: To tym gorzej.

Szukający sponsora: Postaw sam serwer.

Ja: Dobrze ja Panu dziękuję, ale nie skorzystam. Powodzenia w poszukiwaniach.

Szukający sponsora: Jak przejde na src ide do hola   ( " Popisać się musi " - trzeci sygnał )

Ja: To już Twój problem.

Szukający sponsora: Ziomku Ty nawet pojecia bys nie mial Jak wgrac dom aukcyjny I source Bez poradnika. Wy sponsorzy myslicie ze wystawicie hajss i wszystko gotowe. Jak mozesz daj gg tych spnsrw ktorych znasz a i ps geneze ja mam i asfen ( Z tego co mi wiadomo to Pan Asfen nie jest zbytnio lubiany na tym forum a istnieje prawdopodobieństwa współpracy tych Panów przy jednym projekcie)

Ja: Na ziomku to myśmy się nie przedstawili, przynajmniej nie żebram na projekt którego "sam nie potrafię wykonać w 100 %". A co do moich umiejętności to sobie pospekuluj dalej bo mnie znasz tyle co nic. ( Musiałem coś napisać )

Szukający sponsora: Ja nie zebram. Wolny kraj Lamago. Mg miec sponsora mg nie miec

Ja: Dziękuję dowidzenia, powodzenia w szukaniu sponsora z takim podejściem i pojęcięm.

Szukający sponsora: Pojecie msm wieksze niz ty. Wiec pozdro , narson

...................\/...................

Opublikowano

Taa. Cichy, znam.

Robi serwer na plikach Tanirusa (Aline2 Wersja 1) twierdząc że serwer odbugowany w całości xD­

Opublikowano

Taa. Cichy, znam.

Robi serwer na plikach Tanirusa (Aline2 Wersja 1) twierdząc że serwer odbugowany w całości xD­

Wolę dać info niż ktoś ma się na gościu przejechać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...