Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak Self Radio

Bread Roll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Piosenek musi być więcej niż 1 a chyba minimum 3 lub 5
2. Tak naprawdę nie musisz wrzucać samych plików .mp3 - wystarczy że wklejisz skróty do nich :P(Pro tip :D )
3. W grze w ustawieniach Audio/Dźwięku musisz wybrać Pełny Skan swojej muzyki - ale to w MENU a nie jak już włączysz grę :)
Fotka gdzie to znajdziesz:

6GKiFL5.jpg

5gubmKI.png

Opublikowano

1. Piosenek musi być więcej niż 1 a chyba minimum 3 lub 5

2. Tak naprawdę nie musisz wrzucać samych plików .mp3 - wystarczy że wklejisz skróty do nich :P(Pro tip :D )

3. W grze w ustawieniach Audio/Dźwięku musisz wybrać Pełny Skan swojej muzyki - ale to w MENU a nie jak już włączysz grę :)

Fotka gdzie to znajdziesz:

6GKiFL5.jpg

W tym problem że od razu daje mnie do gry po włączeniu, kontynuuje mi fabułe. Jak biore Pełny skan w grze lub szybki nic się nie dzieje po za tym ze cos tam szuka ale nic więcej.

Opublikowano

W tym problem że od razu daje mnie do gry po włączeniu, kontynuuje mi fabułe. Jak biore Pełny skan w grze lub szybki nic się nie dzieje po za tym ze cos tam szuka ale nic więcej.

Jak już wejdziesz do gry (Online czy Single player) - Wejdź w zakładkę ustawienia i zaznacz by ekran startowy był włączony.

IzKqbsv.jpg

5gubmKI.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Bread Roll - udało się koledze naprawić problem z radiem ? Mam to samo a nigdzie nie mogę znaleźć informacji. Wrzucam pliki w formacie mp3 lub same skróty, nie pomaga. Wszystkie mp3  mają ten sam bitrate, 128 kbps, wszystkie mają powpisywane tytuł w zakładce "Szczegóły" we właściwościach ,i mimo tego wszystkiego nadal Pełny Skan Muzyki ani Szybki skan nic nie znajdują i Self Radio się nie pojawia. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły, byłbym wdzięczny.

Opublikowano

@Bread Roll - udało się koledze naprawić problem z radiem ? Mam to samo a nigdzie nie mogę znaleźć informacji. Wrzucam pliki w formacie mp3 lub same skróty, nie pomaga. Wszystkie mp3  mają ten sam bitrate, 128 kbps, wszystkie mają powpisywane tytuł w zakładce "Szczegóły" we właściwościach ,i mimo tego wszystkiego nadal Pełny Skan Muzyki ani Szybki skan nic nie znajdują i Self Radio się nie pojawia. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły, byłbym wdzięczny.

Czy macie oryginalną wersje gry?

Ponieważ osoby z nielegalną kopią gry nie mają plików potrzebnych aby radio w ogóle działało.

Jeżeli macie wersje Steam możecie dać "Spradzenie spójności plików" - być może czegoś brakuje.

A jeżeli wersje pudełkową - pozostaje reinstall z płyt lub pobranie na nowo (zależy co szybciej) - ale to już w ostateczności.

Radio na 100% działa poprawnie gdy ma się oryginalną grę - bo każdy z moich znajomych nie ma z tym problemów.

Tutaj wrazie czego artykuł ze strony R*:

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52419/self-radio-create-your-own-custom-radio-station-in-gtav-pc

5gubmKI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...