Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] League of Legends auto picker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponieważ widziałem całkiem sporo tematów/postów na temat gdzie znajdę auto pickera do lol'a postanowiłem sam owego zrobić.Więc tak:

1.Pobieramy plik z załącznika

2.Gdy pobierzemy programarrow-10x10.png odpalamy go.Gdy się włączy wyskoczy nam okno w którym będą ramki do wyboru postaci i lini.Postać możemy napisać jak i również wybrać z listy np.Napiszemy azi powinno samo się uzupełnić do azir ,po wybraniu postaci wybieramy linie na którą chcemy pójść.

3.Gdy wszystko uzupełnimy klikamy Zatwierdź,wyskoczy nam okienko z postacią i linią na którą idziemy,klikamy ok

4.Następnie wchodzimy do kolejki w lol'u i tylko akceptujemy abyśmy weszli do lobby po czym nie ruszamy myszką Gdy programarrow-10x10.png zakończy swoje zadanie automatycznie się wyłączy.

Programarrow-10x10.pngbędzie cały czas aktualizowany jeżeli macie jakieś uwagi proszę pisać śmiało pod tematem

Skan

LAP-League Auto Picker.rar

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Super robota, zrób jeszcze autoqueue :)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano
@ jak super roboto skoro nie mogę pobrać.......?

Jak pisze :

File was not found. It could possibly be deleted. Find in mirrors

bPF1HEU.png

Opublikowano

@TeJkuu jak super roboto skoro nie mogę pobrać.......?

Jak pisze :

File was not found. It could possibly be deleted. Find in mirrors

Mam na dysku z bodajże forum bola :)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

@ wysłałbyś mi link do downloadu? Bo bardzo mi zależy żeby posiadać ten program :)

bPF1HEU.png

Opublikowano

Witam ponieważ widziałem całkiem sporo tematów/postów na temat gdzie znajdę auto pickera do lol'a postanowiłem sam owego zrobić.Więc tak:

1.Wchodzimy na ten link:LoL Picker by szymonekeqq123 i klikamy Regular Download po kliknięciu przejdzie nam do następnej strony w której trzeba przepisać kod z obrazka do ramki.Gdy przepiszemy kod klikamy Download.Po 1min program powinien zacząć się pobierać.

2.Gdy pobierzemy program odpalamy go.Gdy się włączy wyskoczy nam okno w którym będą ramki do wyboru postaci i lini.Postać możemy napisać jak i również wybrać z listy np.Napiszemy azi powinno samo się uzupełnić do azir ,po wybraniu postaci wybieramy linie na którą chcemy pójść.

3.Gdy wszystko uzupełnimy klikamy Zatwierdź.

4.Następnie wchodzimy do kolejki w lol'u i tylko akceptujemy abyśmy weszli do lobby po czym nie ruszamy myszką Gdy program zakończy swoje zadanie automatycznie się wyłączy.

Program będzie cały czas aktualizowany jeżeli macie jakieś uwagi proszę pisać śmiało pod tematem

W planach:

1.Dodanie pickowania

2.Dodanie automatycznego dołączania do kolejki

3.Dodanie wybierania czarów przywoływacza

4.Dodanie innych języków

Changelog:

26-04-2015:Usunięto bug-czasami program nie wyszukiwał postaci ponieważ nie usuwał się tekst search

Dla admina:

jest za ten program ban?

@Edit

dodajcie plik do pobrania bo go nie wyszukuje 

Opublikowano

jest za ten program ban?

@Edit

dodajcie plik do pobrania bo go nie wyszukuje 

Nie ma bana za ten program.

Jedyna osoba, która może dodać hosting to autor.

A co do tego programu to polecam poszukać na Bot Of Legends na ich forum na pewno gdzieś znajdziesz.

@Edit albo masz tu link :Dhttp://forum.botoflegends.com/topic/54475-toolfreeinstalocker-improved-includes-autologin-autoaccept-more/

bPF1HEU.png

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pobraliście już ten program?

Przejrzałem skany ale i tak jakoś boje się odpalić ten program. Czemu nie nazywa się AutoPicker tylko jakiś LAP? Oraz ikonka tego to jest jakieś "H" na zielonym tle więc mam jakieś objawy co do tego... :)

bPF1HEU.png

Opublikowano

­

Pobraliście już ten programarrow-10x10.png?

Przejrzałem skany ale i tak jakoś boje się odpalić ten program. Czemu nie nazywa się AutoPicker tylko jakiś LAP? Oraz ikonka tego to jest jakieś "H" na zielonym tle więc mam jakieś objawy co do tego... :)

LAP-League Auto Picker

Ikonke pobrałem z neta,ponieważ mi się podobała chcesz mogę zmienić nie ma problemu.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...