Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 5 na PC - co sądzicie ?

gadus987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc ... jak w temacie :D Mam GTA 5 zarówno na xboxa jak i teraz na PC :D Osobiście wolę grać na PC, jest to jak dla mnie wygodniejsze ;D Jeśli chodzi o samą grę to jest ona super, grafika bardzo mi się podoba, optymalizacja również jest git ^^ Fabułą raczej nikogo nie zaskoczyli, ale jeśli chodzi o samą grywalność to jak dla mnie jest bardzo dobra ^^ Jednak co wy o niej sądzicie ? Co uważacie za plusy, a co za minusy tej gry ? Mi osobiście przypadło do gustu GTA Online :D Różne misje, które można porobić i tak dalej ^^ Przy okazji jeśli ktoś byłby chętny pograć - 53395678 mój nr gg, pisać że chodzi o GTA :D Ale dość spamu, na poważnie - kupiliście ? Chcecie pobrać ? Rockstar zrobił dobrze wypuszczając wersję na PC tak długo po wydaniu gry ? Co o tym wszystkim sądzicie ? I takie dodatkowe pytanie - czekacie/czekaliście bardziej na GTA 5 na PC czy na Wiedźmina 3 ? Osobiście ja jestem bardziej zainteresowany premierą tego drugiego :D PISZCIE !

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kupiłem GTA V na każdą "generację" x360, Ps4 i PC. Z każdą kolejną nawie się lepiej bo coś dodają nowego. Na ps4 grałem tylko w FPP, a teraz nawie się głownie edytorem od R* który jest świetny.

Co do okresu czekania na wersję PC, to dobrze że tyle czekaliśmy, bo dzięki temu po pracowali nad optymalizacją, dzięki czemu gra działa praktycznie na każdym rozgarniętym sprzęcie. A nie jak z niegrywalnym w dniu premiery GTA IV...

Wieśka dostałem wraz z zakupem karty, inaczej bym go nawet nie kupił.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...