Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LG l5 bootloop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem zmienić sobie motyw systemu jak i ekran ladowan. Teraz telefon cały czas odtwarzatylko ekran bootowania czyli tzw bootloop. CChciałemwwejść w wipe lecz ten telefon chyba tego nie ma... Czy pozostaje mi wygrywanie systemu na nowo przez ADB?

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Witam. Postanowiłem zmienić sobie motyw systemu jak i ekran ladowan. Teraz telefon cały czas odtwarzatylko ekran bootowania czyli tzw bootloop. CChciałemwwejść w wipe lecz ten telefon chyba tego nie ma... Czy pozostaje mi wygrywanie systemu na nowo przez ADB?

Co xD

Jak przez ADB chcesz wgrać system?

Masz cwm?

Jak tak to wyjmij baterie i wloz. Telefon odpalasz kombinacją VOL DOWN + POWER + HOME. Gdy pojawi się logo LG to puszczasz POWER.

Jak chcesz download mode to wylaczasz telefon i trzymasz przycisk VOL DOWN i wkładasz kabel usb (trzymając nadal).

#teams4bal

Opublikowano

O ile się nie myle to ADB to dzięki temu telefon można obsługiwać za pomocą klawiatury oraz myszki jak dobrze kojarze do lg system wgrywa Sie Flash toolem

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

A Flash Tool i wszystkie podobne narzędzia używają Android Debug Bridge  do flashowania... SPECJALIŚCI 

I nie każdy ma Windowsa gdzie użytkownicy potrzebują programu by cokolwiek zrobić przez ADB. 

Przy bootlopie tylko wgranie firmowego softu, opcjonalnie zabawa z kernelami i czytaniem tego co napisano w temacie o wgrywaniu tego romu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Flashuj i stockowy rom.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Czyli jak mam wgrac oprogramowanie? Dodam że mam oryginalny od LGpobrany taki jaki był

Edit

Dodam że nie mam jak włączyć trybu debugowania USB

Edit 2

Rozwiązane. Wlaczylem tryb download i za pomocą kdz wgralem czystego softa i pięknie działa.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...