Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy battlefield 4 mi pójdzie?

Nixem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry ostatnio dużo myslałęm o nowym komputerze myslałęm i myslałem i wymyślilem znalazłem jeden model który bardzo mi się podoba mi się jeden model bo na tym teraz moim raczej nie zagram w multi w kampanie da się więc podam wam wymagania ogólne:

Procesor Intel Core i3-4160 (2 rdzenie, 3.60 GHz, 3 MB cache) Chipset Intel B85 Zainstalowana ilość pamięci RAM 8 GB (DIMM DDR3, 1600 MHz) Maksymalna obsługiwana ilość pamięci RAM 32 GB Ilość gniazd pamięci (ogółem / wolne) 4/3 Karta graficzna AMD Radeon R7 250
+ Intel HD Graphics 4400 Wielkość pamięci karty graficznej 1024 MB GDDR5 (pamięć własna) Dysk twardy 1000 GB SATA 7200 obr. Wbudowane napędy optyczne Nagrywarka DVD+/-RW DualLayer Dźwięk Zintegrowana karta dźwiękowa zgodna z Intel High Definition Audio Łączność LAN 10/100/1000 Mbps Rodzaje wyjść / wejść - panel tylny USB 2.0 - 4 szt.
USB 3.0 - 2 szt.
PS/2 - 2 szt.
Wejście audio - 1 szt.
Wyjście audio - 2 szt.
VGA (D-sub) - 1 szt.
VGA (karta graficzna) - 1 szt.
DVI - 1 szt.
DVI (karta graficzna) - 1 szt.
HDMI - 1 szt.
HDMI (karta graficzna) - 1 szt.
AC-in (wejście zasilania) - 1 szt. Rodzaje wyjść / wejść - panel górny USB 2.0 - 2 szt.
USB 3.0 - 1 szt.
Wejście mikrofonowe - 1 szt.
Wyjście słuchawkowe/głośnikowe - 1 szt.
Czytnik kart pamięci - 1 szt.
SATA - 1 szt. Porty wewnętrzne (wolne) PCI-e x1 - 2 szt.
Kieszeń zewnętrzna 5,25" - 2 szt.
Kieszeń wewnętrzna 3,5" - 2 szt.
Kieszeń wewnętrzna 2,5" - 3 szt.
USB 2.0 - 2 szt. Zasilacz 500 W Zainstalowany system operacyjny Microsoft Windows 7 Home Premium PL (wersja 64-bitowa) Dołączone oprogramowanie Nośnik z systemem MS Windows 7 Home Premium PL 64bit Wysokość 465 mm Szerokość 197 mm Głębokość 445 mm

Czy mi pójdzie przepraszam że nie dodałęm .

Proszę o szybką odpowiedz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...