Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Infernal - Snow MAP

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z jakiego forum tym razem ? .... weź przestań wstawiać rzeczy z innych for z myślą że dostaniesz lajki :/ Zrób coś swojego,bo do tej pory nie widziałem żadnej wstawki "Twojego Autorstwa"

lqn1ws1buph9.png

Opublikowano

90% tego działu, to downloady z innych stron lub od innych, zagranicznych autorów, więc nie wiem po co te oburzenie. Skoro nie napisał, że to jego, to lajka nie dostanie, a komuś, kto nie zagląda na inne fora może się przydać. Dzięki za udostępnienie. Jaki to rozmiar mapki?

igNMhIy.png

Opublikowano

90% tego działu, to downloady z innych stron lub od innych, zagranicznych autorów, więc nie wiem po co te oburzenie. Skoro nie napisał, że to jego, to lajka nie dostanie, a komuś, kto nie zagląda na inne fora może się przydać. Dzięki za udostępnienie. Jaki to rozmiar mapki?

4x4 chyba ale nie jestem pewny 

@RysieQQ

Większość userów jest happy z tego powodu że udostępniam Wam różne rzeczy, tylko nieliczni mają z tym problem :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Mapa wygląda ładnie, choć może trochę za dużo ścian, przez co dłużej zajmuje objechanie całej mapy. Mimo to plusik :)

Opublikowano

Mapa wygląda ładnie, choć może trochę za dużo ścian, przez co dłużej zajmuje objechanie całej mapy. Mimo to plusik :)

plusem tej mapy jest to ze można ją wykorzystać jako mape pod expowisko jak również i pod dungeon

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

No mapka ładna, ale dodaj te źródło... ciekawi mnie z jakiego to forum i chce też sobie tam komenty poczytać ;x

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...