Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rady co do wbicia AK?

robak3210z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc mój problem jest następujący: jestem przeciętnym w sumie graczem CS'a i niestety ale siedzę w G2, różnie to bywa, raz otwieram, raz zamykam, lecz zazwyczaj i tak chociaż ze statami ok. 1:1. Z wyjściem dalej mam problemy, stąd moja prośba o danie mi kilku wskazówek przez bardziej doświadczonych graczy, w jaki sposób mogę wbić AK, i przy okazji nauczyć się lepiej grać? Dodam że gram w cs niecałe 2 miesiące, dlatego też nie jestem jeszcze powyżej przeciętny 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Polecam potrenować sobie pamieć mięśniową. Mapy typu aim itp.

b6tusk.jpg

Opublikowano

Sam nie jestem jakims zajebistym graczem ale zdradze ci pare sekretow dzieki ktorym wyszedlem z silvera ok miesiac temu i jestm obecnie w g4 :)

Graj duzo dmów, ćwicz aima, wybrubuj wiele celownikow profesionalnych gracz mi osobiscie dobrze sie gra celownikiem olofmeistera gdzie wczesniej gralem na zwyklym klasycznym i grlo sie nie zaciekawie do celownikow masz z*******a mapke     http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=308490450

Przede wszystkim ogarnij sobie jakis team bo z randomami daleko nie zajedziesz nie mowie ze odrazu 5 amsz szukac ale w 2 w 3 o wiele lepiej bedzie ci sie grac niz samamu :) 

Opublikowano

graj duzo normalnych gier jakis ffa tam szybko nauczysz sie strzelania i dodatkowo cwicz aima jak koledzy wyzej pisza ;)

Pomogłem ? Kliknij Lubie to !­

Opublikowano

1. Bez ekipy ani rusz najlepiej gold 2-3 ewentualnie silver elite master. 

2. Trenuj pamięć mięśniową i graj na dm staraj się mieć celownik w takim położeniu gdzie mniej więcej będzie głowa przeciwnika

3. Jeżeli masz ekipe to trenujcie zagrywki.

4.Pamiętaj MVP jeżeli masz dużo to masz więcej punktów ELO ( czyli pkt do awansu ) Wiem z własnego doświadczenia

5. Jeżeli wiecie że przegracie grajcie dalej oby przegrać jak z najmniejszą różnicą PKT wtedy mniej pkt ELO się zabiera.

6. Ćwicz strzelanie z ak między innym ( pestkowanie , full auto). Również spoko są mapki 1vs1 bądź mapy aim

7. Licze na najlepszą :D

Opublikowano

Jak nauczyć się lepiej grać / Nabrać tego "SKYLLA" ?

Odpowiedź jest prosta.

Większość swego czasu poświęcaj na serwerach społecznościowych o tematyce DeatchMatch+OnlyHS.

Oglądaj swoje demka i spróbuj chociaż wyłuskać i przeanalizować błędy jakie popełniasz.

Szczególną uwagę zwróć na ustawienie celownika - ustawiaj go na poziomie głowy przeciwnika.

Granaty to podstawa - to one mają wpływ na losy twojej rundy/gry. ( Dobre smoke'i = dobre wejście na bombsite)

Oglądaj filmiki instruktażowe w których pokazane jest "Jak poprawnie rzucać, pokryć daną miejscówkę".

(Przykładowy film instruktażowy)

Znajdź osoby do gry, które mniej więcej grają na twoim poziome bądź wyższym.

I tyle ;) Cała filozofia :D

Opublikowano

1. Bez ekipy ani rusz najlepiej gold 2-3 ewentualnie silver elite master. 

2. Trenuj pamięć mięśniową i graj na dm staraj się mieć celownik w takim położeniu gdzie mniej więcej będzie głowa przeciwnika

3. Jeżeli masz ekipe to trenujcie zagrywki.

4.Pamiętaj MVP jeżeli masz dużo to masz więcej punktów ELO ( czyli pkt do awansu ) Wiem z własnego doświadczenia

5. Jeżeli wiecie że przegracie grajcie dalej oby przegrać jak z najmniejszą różnicą PKT wtedy mniej pkt ELO się zabiera.

6. Ćwicz strzelanie z ak między innym ( pestkowanie , full auto). Również spoko są mapki 1vs1 bądź mapy aim

7. Licze na najlepszą :D

nie ma tutaj czegos takiego jak naj oodp :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...