Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OP skrypty BoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam op skryptów dla free usera bola. Obecnie gram katą the sinster blad ale jak wiadomo jest często banowana na rankedach.Próbowałem grać też ryze ale nie idzie mi nim tak dobrze jak katą.Poleci ktoś dobre skrypty dla free bol ;]

Opublikowano

mi sie podoba gra Ezem na skryptach do farmienia i do postaci ;D Evadee nie uzywam bo moim zdaniem utrudnia to gre ;p SBTW <3

Opublikowano

Kata czesto banowana? To w jakiej ty k***a jestes lidze?

Ogółem rok temu jak grałem pierwsze 10 meczy trafiłem do silver 2.Od tego czasu miałem roczną przerwę a z racji tego że miałem słabe mmr [ chyba tak to sie mówi ;] ] bo spadłem do silvera 5.Teraz jak grałem 10 meczy wygrałem 5 i trafiłem do brąz iv i uwierz tam kata jest przeważnie zaraz banowana jedynie że jestem first pickiem i tamten katy nie zbanuje to jest ok.Dlatego szukam tak samo dobrych skryptów jak the sinster blade ;].Próbowałem grać ryze the rouge mage ale farmienie  tym nie wychodzi mi nawet jak trzymam przycisk do last hitów i ogółem nie lubię ryze.Grałem też skryptem do le blanc wszystko ładnie combo wchodzi genialnie ale farmienie tym jeszcze gorsze niż ryzem.Dlatego najlepiej gra mi się katą lub tryndą na topie z sac i pluginem do niego ;].Jeśli ktoś zna/korzysta z dobrych skryptów niech napisze ;] 

Opublikowano

Ty w jakiej dywizji jesteś, często na diamencie + banuje sie Katarine (szczególnie na Eune) ponieważ odpalona kata może wygrać 1v9.

Opublikowano

kata jest banowana w kazdej lidze jest najlatwiejsza postacia na mida -.-

3392542656.png

Opublikowano

Dokładnie. Gdyby tak zliczyć katariny na eune to 80% nakurza na bolu. To przyczyna banowania : )

Spróbuj ezrealem, albo ogólnie jakimś adc na SAC. Mi się fajnie vayne z tym grało. Kilka killi i miazga ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...