Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na npc który sprzedaje itemy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam pluginu który tworzy npc i jeśli na niego kliknę prawym przyciskiem myszy to pojawi mi się okno jakbym skrzynie otwierał i tam można wsadzić jakiś item i napisać za ile można go kupić proszę nie podawać tego pluginu na 2 paski i można kupić i sprzedać chcę żeby to był steve ale oczywiście można zmienić jego wygląd i nazwać np. Stworze kowala kliknę prawym można kupić zbroje taką, taką, taką i miecz  taki, taki, taki.. 

P.S. Szukam też pluginu na zmienianie zwykłego przedmiotu w broń mam swormguns ale jak strzelam to nic nie zadaje obrażeń nie da się przybliżać a configu nie ogarniam chce plugin z łatwiejszym configiem. :D

Opublikowano

Etamm.. co wy ludziska mówicie xD

MrAndosPL zapewne chodzi ci o plugin VillagerShop ;x
Stawiasz w danym miejscu Villagera i możesz sb dodać komendą itemki, które chcesz wraz z ceną kupna i sprzedaży.
Osoba chcąca coś kupić lub sprzedać klika na Villagera i naciskając na odpowiedni itemek dokonuje transakcji ;xxxxxxx

Opublikowano

Shopkeepers to jest na kupowanie itema za item ludzie a mi chodzi item za kase w oknie jakbym skrzynie otwierał 

Etamm.. co wy ludziska mówicie xD

MrAndosPL zapewne chodzi ci o plugin VillagerShop ;x
Stawiasz w danym miejscu Villagera i możesz sb dodać komendą itemki, które chcesz wraz z ceną kupna i sprzedaży.
Osoba chcąca coś kupić lub sprzedać klika na Villagera i naciskając na odpowiedni itemek dokonuje transakcji ;xxxxxxx

Człowieku napisałem coś napisze jeszcze raz  proszę nie podawać tego pluginu na 2 paski jeden z kupnem a drugi z sprzedażą...

Jeżeli dobrze zrozumiałem to przyda ci się plugin dtlTrades

http://www.curse.com/bukkit-plugins/minecraft/dtltraders
Wymaga on jednak Citizens, Vault i jakiegoś pluginu od ekonomii. 

Sprawdze ;)

Jeżeli dobrze zrozumiałem to przyda ci się plugin dtlTrades

http://www.curse.com/bukkit-plugins/minecraft/dtltraders
Wymaga on jednak Citizens, Vault i jakiegoś pluginu od ekonomii. 

Masz naj o to mi chodziło właśnie i konfiguracja mega prosta dziękuje masz naj!

Proszę o zamknięcie tematu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...