Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer pod graczy? Proszę pomagać w ustaleniu ustawień

spriker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, 

Dzisiejszego dnia dostałem urlop 2 miesięczny i mam czas na postawienie jakiegoś dobrego serwera MuOnline. 

Jak wiecie moje 2 serwery , które wystartowały w nie dalekiej przeszłości skazane były na klęskę , bo rebeka się chciał ze mną 

podroczyć :) 

Na starcie serwera było 70 online , po 2 dniach było 140 co bardzo mnie ucieszyło. Potrafię zrobić coś ciekawego i dobrze to rozreklamować. 

Chciałbym postawić serwer dla graczy , a nie pod Administrację czy kasę. Nie chodzi tutaj o zarobek. 

Każdego chętnego do pomocy prosiłbym o wyrażenie swojej opinii, jaki serwer powinien powstać.

Serwer jedynie na S6EP3 , ponieważ takie pliki posiadam. ) 

Wzór : 

EXP :
DROP : 
DODATKI : 
TYP SERWERA : 
MOJE ZDANIE : 

Pozdrawiam FranklyN

Opublikowano

EXP: 100-500 exp. Nie za dużo nie za mało.

DROP: Jak dla mnie bez różnicy jeśli chodzi o %. Ale chciałbym czasem zobaczyć jakieś exe na ziemi. Wypadajki jakieś, a z nich sety do dragona +x+x+x i kamienie.

DODATKI: Hm...nie wiem za bardzo co masz na myśli... Zobaczę co inni wypiszą i ewentualnie zedytuję dopisując coś od siebie.

TYP SERWERA: PvP

MOJE ZDANIE: Wg mnie Twój serwer musi być PvP. Jeśli ma stać na czas 2 miesięcznego urlopu, to nie ma sensu robić serwera z resami. Przed startem dodać publikację gdzie się tylko da. No i test, żeby nie było przykrych niespodzianek na starcie.

Narazie tylko tyle do głowy mi przychodzi. W razie czegoś będę edytował i dodawał kolejne pomysły.

No i życzę powodzenia w stawianiu serwera.

Opublikowano

I tak jak zwykle gowno z tego bedzie :)

Powodzenia

Postaw coś swojego :D  , Hejtować każdy potrafi , gorzej coś zrobić w kierunku umilenia życia graczom

Opublikowano

Postaw coś swojego :D  , Hejtować każdy potrafi , gorzej coś zrobić w kierunku umilenia życia graczom

Szkoda tylko czasu bo rebeka tak to rozpierdoli ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...