Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wh na MPCforumMT2

Gość DiabloxDPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. poszukuję sprawnego WaitHack'a na serwer MPCforum.pl !

Daję limit przez cały tydzień !! link najlepiej na priv bo nie chcę żeby miało to 100+ osób... z góry dziękuję..

Opublikowano

Nie ma serwera MPCforum.pl - nie dostaniesz hacka na ten serwer :) A jak już ktoś go bedzie miał zanim serwer padnie to na pewno upubliczni :) 

54169037467327365173.png

Opublikowano

Nie ma serwera MPCforum.pl - nie dostaniesz hacka na ten serwer :) A jak już ktoś go bedzie miał zanim serwer padnie to na pewno upubliczni :)

jakbyś chciał wiedzieć.. Wh na ten serwer istnienie :) wpisz w google -> wh MPCforummt2, 1-szy link z youtube...

Opublikowano

jakbyś chciał wiedzieć.. Wh na ten serwer istnienie :) wpisz w google -> wh MPCforummt2, 1-szy link z youtube...

Ehh człowieku... Jeśli chodzi ci o to :

BO to jest pierwszy link - to popatrz na datę i dokładny tytuł a nie pisz takich bzdur :D Serwer (o ile mozna to nazwać serwerem w ogóle ;p ) stoi nawet nie 24 h ( i długo nie postoi ) i myslisz ze ktoś już zrobił WH i film z tego ??  HELLO!!!! Budzimy budzimy, teletubisie mówią PAPA !!!

54169037467327365173.png

Opublikowano

Ehh człowieku... Jeśli chodzi ci o to :

BO to jest pierwszy link - to popatrz na datę i dokładny tytuł a nie pisz takich bzdur :D Serwer (o ile mozna to nazwać serwerem w ogóle ;p ) stoi nawet nie 24 h ( i długo nie postoi ) i myslisz ze ktoś już zrobił WH i film z tego ??  HELLO!!!! Budzimy budzimy, teletubisie mówią PAPA !!!

nie, nie chodzi mi o to :)

;)

więc wiem że jest owe WH :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...