Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElMuerte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wam.

Przeglądając dziś internet natknąłem się na możliwość uzyskania darmowego mnożnika expa i pieniędzy bez członkostwa AAA.

Poniżej opiszę to punktowo.

Potrzebowali będziemy do tego: 

Czegoś co zmieni nasze IP, jeśli chcemy użyć więcej niż jeden raz.

Ja preferuję przeglądarkę TOR.

https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en

Tymczasowego adresu email. 

Ja używam AirMail

http://pl.getairmail.com

oraz najważniejszego, linku pod którym darmowe klucze się znajdują.

https://na.alienwarearena.com/giveaways/ghost-recon-phantoms-starter-pack-key-giveaway

Co robimy jeśli już wszystko mamy?

Jeśli chcemy użyć kodu tylko raz, możemy zarejestrować się ze stałego adresu email i naszego IP.

Jeśli się już zarejestrowaliśmy, to wchodzimy pod adres podany wyżej, w ostatnim code.

I klikamy Give a Key, klucz przyjdzie nam na maila, wprowadzamy go w grze i cieszymy się mnożnikiem.

Jeśli natomiast chcemy się 'nachapać' mnożnika, musimy skorzystać z narzędzi podanych powyżej.

1) Uruchamiamy TOR'a

2) Tworzymy Tymczasowy mail

3) Rejestrujemy się na alienware za pomocą tymczasowego maila

4) Potwierdzamy maila

5) Odbieramy klucz na stronie

6) Otwieramy maila z kluczem i wpisujemy w grze

7) Zmieniamy IP i wykonujemy czynność ponownie

Uwagi:

- Nie wiem czy nie skutkuje to blokadą konta, więc proponuję czekać aż mnożnik się skończy i dopiero brać następny.

- Używacie na własną odpowiedzialność.

- Zakaz Kopiowania bez mojej zgody.

To jest mój pierwszy poradnik, więc proszę o hejty.

Opublikowano

Było to legalne przez jakiś czas (nie pamiętam co to za okazja była). Ludzie co ładowali grube hajsy w grę chcący zdobyć czegoś więcej za darmo tak robili. Bany się posypały dla ludzi co tak naprawdę utrzymywali grę. Za chwile będzie tu płacz, że mam permanentnego bana czy jak to tam się zwie. Pozdro­

784091427630431250239.png

Opublikowano

­Bardzo przydatny poradniczek.

Nie powinno być za to kary ze względu na to że jest to ogólnodostępna strona gdzie można pobrać kod.

Rozumiem jak ktoś będzie tych kodów używał po kilkadziesiąt :D

Opublikowano

­Bardzo przydatny poradniczek.

Nie powinno być za to kary ze względu na to że jest to ogólnodostępna strona gdzie można pobrać kod.

Rozumiem jak ktoś będzie tych kodów używał po kilkadziesiąt :D

Na konto można jedynie użyć jednego kodu. Po użyciu większej ilości nie płaczcie, że są bany.

­

Opublikowano

­

Na konto można jedynie użyć jednego kodu. Po użyciu większej ilości nie płaczcie, że są bany.

­

Ja rozumiem, ale przez te 7 dni można tak się nachapać wszystkiego że następne kody będą zbędne :)

Opublikowano

­

Ja rozumiem, ale przez te 7 dni można tak się nachapać wszystkiego że następne kody będą zbędne :)

Korzystam z pakietu AAA + posiadam IP a AC ciągle mi mało. Więc nie sądzę, że przez tydzień się aż tak nachapiesz ;D

­

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Sposób ciekawy i nadal działający ale ... obecnie nie 100% mnożnika tylko 25% na 3 dni + bronie i ubrania dla 3 klas które już posiadamy (czyli gromadzą się śmieci).

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...