Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wyswietla mi sie napis akceptuj

patryQ98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy chcę zagrać mecz turniejowy to czekam bardzo długo nie wyswietla mi sie okno akceptuj. Po jakichs 2 minutach wywala mnie i pisze ze zostalem wyrzucony poniewaz nie zaakceptowalem meczu a mi sie napis nie wyswietlil.Wie kto o co kaman ?

Opublikowano

Gdy chcę zagrać mecz turniejowy to czekam bardzo długo nie wyswietla mi sie okno akceptuj. Po jakichs 2 minutach wywala mnie i pisze ze zostalem wyrzucony poniewaz nie zaakceptowalem meczu a mi sie napis nie wyswietlil.Wie kto o co kaman ?

cmd.exe

ipconfig /release

ipconfig /renew

ipconfig /flushdns

spróbuj.

P.s: od jakiego czasu tak masz?

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Może jest to wina brakujących textur? Próbowałeś sprawdzić spójność plików gry/reinstall?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

1.Reinstal csa raczej za dlugo by to trwało ale w ostatecznosci sproboje

2.Jak sie sprawdza spojnosc plikow ?

1zdq1e1.jpg

PPM na CS:GO/ Właściwości

Opublikowano

Zrobilem spujnosc plikow i nic to nie dalo :( Jednakże rozwiązałem problem sam. Od niedawana zainstalowałem Matchmaking server picker 2.5  aby nie dobieralo mi ruskich serwerow tylko europejskie w celu zmniejszenia pingu.Prawde mowiac "gowno" to dało bo ping był jeszcze gorszy wiec przestalem tego uzywac i od tamtego czasu nie moglem grac turniejowek. Ale gdy walczylem przed chwila ten mm serv picker to mi zaczeło wyszukiwac mecze.Bardzo dziwne to jest czyli ze nei moge grac bez tego teraz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...