Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MrPadias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie ma określonej ilości wygranych do awansu, staraj sie dalej, a awans przyjdzie z czasem.

Pomogłem ? Kliknij Lubie to !­

Opublikowano

bo nie ma takiego czegos jak avans :) moze pomyliles slowa ale nie jestem pewny sprostuj pytanie bo sie nie moge domyslic

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Ale żeby miec 7 wygranych i nie awanowac a to jest silver wiec 4 wygrane max i avans.

Jakie 4 mecze? To ci takich głupot nagadał... 

Musisz tyle wygrać meczy ile trzeba, a nie np 5 meczy. Staraj się otwierać i pójdzie gładko

Opublikowano

Powiem tak, musiałem dużo przegrać dlatego nie masz awansu. Ja najczęściej w silverze miałem po 4 meczach awans, teraz gdy z golda wchodziłem do MG potrzebowałem po 5 meczy. Musisz mało przegrywać, próbuj jak najwięcej wygrywać wynikami 16:2, 16:0 i itp.

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem, po prostu nie ma wyznaczonych pkt do awansu. To nie jest lol, że po każdej grze dostajesz punkty i wiesz ile masz do awansu, nic innego nie pozostaje jak się starać dalej, z drugiej strony tym lepiej, że jeszcze awansu nie masz bo podniesiesz swoje punkty i będzie Ci szybciej awans szedł w wyższej lidze.­

Pomogłem ? Kliknij Lubie to !­

Opublikowano

Ale żeby miec 7 wygranych i nie awanowac a to jest silver wiec 4 wygrane max i avans.

Pewnie przedtem przegrałeś 20 razy pod rząd to się dziwisz, że masz 7 wygranych i dalej awansu nie masz.

Jeżeli dużo przegrywałeś = musisz dużo wygrywać.

Jeżeli nic nie przegrywałeś i faktycznie po tych 7 winach nie masz awansu to musisz grać dalej, to jest matchmaking, tego nie ogarniesz, nikt dokładnie nie wie jak to działa, mam nadzieję, że valve zrobi kiedyś(niedługo) coś z tym i pokaże punktacje ile mamy do awansu i ile potrzeba pkt(czy coś) zeby spaść z rangi.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...