Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

serwis www.dogry.pl pomoże ktoś?

tevirafi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Nie wiem czy piszę w dobrym dziale ale proszę o pomoc.
Otóż chciałem założyć wiele kont w serwisie d***y.pl i nie wiem czy jest taki sposób aby nie wyłapać na nie bana. Jest ktoś zorientowany w jaki sposób dają bany? Czy jeśli założę konto na innych komputerach lub na bramkach proxy (polskich, bo na zagranicznych nie mam dostępu do wielu funkcji) to dostanę bana jeśli punkty nabijał będę na jednym komputerze?
Założyłem sobie z 5 kont na każdym w ciągu 2 tygodni wbiłem po ponad 5k punktów, nicki zrobiłem oraz meile oddzielne i różne. Czy jest szansa ze dostanę bana?
Po wymienie punktów na kilka doładowań do gry, resztę wymian odrzucają i dostaję info na meila że mam w 90% kilka kont. Jest na to jakiś sposób? Tylko konkrety i odrazu mówię że nie chcę się bawić w serwery wirtualne, chodzi mi o to czy jeśli założę konta na różnych kompach i będę punkty nabijał na jednym kompie to czy dostanę bana.
Jeżeli nie napisałem w odpowiednim dziale to proszę o przeniesienie do odpowiedniego.
Z góry dzięki za odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...