Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup GTA 5 na PC

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie bo mam juz gta na ps3 i chcialem sie dowiedziec czy jest sens kupowac gta na pc ktory spelnia minimalne wymagania.

Chcialem tez sie dowiedziec czy  jest tryb jazdy samochodu (od wewnatrz) tak jak w ps4  na wersji PC.

I jeszcze jedno w zasadzie jedna z wazniejszych pytan. Znalazlem aukcje gdzie gta jest za 115 zl

http://allegro.pl/gta-v-grand-theft-auto-5-pl-pelna-wersja-pc-24-7-i5280245600.html

Uwarzacie ze tam mozna bezpiecznie kupic ?

u1lc.png
Opublikowano

Jeśli spełniasz wymagania, to kupuj. Jest opcja jazdy w trybie od wewnątrz. Kup sobie klucz, bo tutaj gosciu sprzedaje konta.

Opublikowano

Jeśli spełniasz wymagania, to kupuj. Jest opcja jazdy w trybie od wewnątrz. Kup sobie klucz, bo tutaj gosciu sprzedaje konta.

Widzialem ze klucze na allegro sa o okolo 70 zl drozsze.  Dlaczego nie warto kupowac tego konta? Widzialem ze ludzie wystawiali pozytywne komentarze po zakupie z tej aukcji

u1lc.png
Opublikowano

Widzialem ze klucze na allegro sa o okolo 70 zl drozsze.  Dlaczego nie warto kupowac tego konta? Widzialem ze ludzie wystawiali pozytywne komentarze po zakupie z tej aukcji

Nie wiem jak Ty, ale ja wole doplacić i mieć pewność, że nigdy tego nie strace. Dlaczego nie warto kupować? Na logike gosciu sprzedaje o 70 zł mniej niż inni. Czyli kupuje klucze za 180 zł aktywuje je i sprzedaje na allegro po 70 zł mniej? Nie wiem, ale nie radze kupować, bo za pare miesiecy może się okazać wielkie rozczarowanie, bo nie odpalisz swojego gta. Nie wiem czy social działa jak inne platformy, ale jeśli tak to gosciu po paru miesiącach może wyslać do nich, że konto zostalo skradzione i wyśle im dowód zakupu kody i będzie po koncie.

Opublikowano

Tak jest możliwość jazdy od wewnątrz. Napewno gra się zupełnie inaczej ;) mój komputer dałby radę uciagnac trochę więcej niż średnie a mam kartę geforce gtx 750 1gb a w ustawieniach jest licznik pamięci, i jak chcesz ustawić więcej to nic nie zrobisz bo nie można tego zatwierdzić. Ale na średnich (minimalne) za dnia tragedii nie ma ;)

@Edit tak jak Mateusz- napisał nie warto (kumpla tak na 8dych wykiwali) lepiej idź do sklepu, kup pudełkowe i masz pewność,że wszystko będzie na sto procent śmigać)

Zresztą na chłopski rozum: gta v za 115 zł... Gdzie gra nie ma jeszcze tygodnia od premiery. Fake jak nic. Szkoda kasy i nerwów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...