Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra online we 2 na jednym koncie.

Gość Ramzes.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy da się grać Online we 2? Bo brat chce kupić GTA ( no i ja też ) i nie wiem czy kupić jak będę mógł grac na jego koncie xD.

I jak by to było ? On wchodzi i wybiera sobie swój "save" z gry a potem ja mogę zacząć na swoim ?

Ale napisałem lipnie XDDD

Mam nadzieje, że czaicie o co chodzi xD

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o to, że kupujesz jedną grę i masz jeden klucz dostępu. Masz dwa komputery i na jedny, i drugim chcesz grać z jednego konta R* SC tylko inny save to chyba jest to niemożliwe. Byś musiał mieć dwa konta R* SC i na każdym aktywowane gta to byście mogli ;) Nwm, czy o to Ci chodziło.

Albo może o to, że jedna osoba gra najpierw na jednej postaci, czyli na seve, a po nim zaczynasz Ty Na innym Save to idzie, bo można mieć kilka postaci. Tylko nwm jak to jest wtedy z mieszkaniem i hajsem ( bo mam jedną postaC).

Opublikowano

Chodzi mi, że np jak w Metinie

Jest 1 konto i wbija sobie osoba i gra na swojej postaci, a potem wbija 2 osoba i gra na swojej postaci.

I czy w GTA też tak jest, że na tym Social Club on ma swoją "postać" i ja swoją na jednym koncie xD

Opublikowano

W GTA Online możesz mieć (chyba) maksymalnie 2 postacie stworzone - czyli twój brat będzie mógł grać na swojej postaci a Ty na swojej.
Ale kasę/mieszkanie/poziom etc. każda postać nabija osobno.
Choć! Kasa którą w GTA Online wpłacasz do banku przy pomocy stronki maze-bank.com dzieli się na wszystkie postacie tzn. jest dostępna z tego konta na wszystkich postaciach - ale tylko kasa.

Zaś, jeśli chodzi o zwykłe GTA V Singleplayer - po prostu tworzysz nowe zapisy gry. Przy zapisywaniu gry możesz wybrać przecież slot na którym zapisujesz - z tym że musisz pamiętać który to Twój a który to brata ;)

5gubmKI.png

Opublikowano

Te 700K (bo tyle się dostaje) $$$ jest na koncie bankowym - więc dostęp do tego mają wszystkie postacie.
Do tego jak już grasz, możesz tam wpłacać zarobione pieniądzę i do tego również mają dostęp wszystkie postacie ;)

5gubmKI.png

Opublikowano

Twój nick postaci to nazwa twojego konta Rockstar - tak będą Cię widzieć inni gracze. I tak - na obydwóch postaciach jest ten sam nick właściwie.
Tyle że przy tworzeniu postaci nadajesz jej "imię" które i tak nic nie znaczy bo gracze go nie widzą ani nie korzysta się z niego w grze.

5gubmKI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...