Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V Problem z misją - Przeinstaluj grę

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wykonuję misję, gdzie trzeba zabić gang motocyklistów a potem zepchać naczepe frajera do wody przy braniu rozpędu pickupem gra się wyłącza i wyskakuje takie coś. Za każdym razem.

398421429460919969800.png

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Nie dość, że naprawiałem pliki gry, to teraz w trakcie gry online też wyskakuje ten komunikat, a zaraz po nim, że GTA V przestał działać.

Opublikowano

Miewałem te błędy ale one z niczego konkretnego nie wynikają.
Nie musisz przeinstalowywać gry - spokojnie.
Problem najzwyczajnej leży po stronie samej gry...Na ten błąd póki co nie ma sposobu bo dotyczy to źle wczytywanych danych z plików gry - choć zapewne niedługo go naprawią.

Ach, no i czy za każdym razem jak próbujesz powtórzyć tą misje czy wejść do GTA Online to ten błąd się wyświetla?

5gubmKI.png

Opublikowano

Miewałem te błędy ale one z niczego konkretnego nie wynikają.

Nie musisz przeinstalowywać gry - spokojnie.

Problem najzwyczajnej leży po stronie samej gry...Na ten błąd póki co nie ma sposobu bo dotyczy to źle wczytywanych danych z plików gry - choć zapewne niedługo go naprawią.

Ach, no i czy za każdym razem jak próbujesz powtórzyć tą misje czy wejść do GTA Online to ten błąd się wyświetla?

Za każdym razem, jak chcę powtórzyć tę misję i zawsze w tym samym miejscu.

W GTA Online pogram z 10 minut i wyskakuje ten komunikat.

Mam przeczucia, że w offfline jakbym wolniej tą misję robił to by mnie wyrzuciło w innym momencie.

Opublikowano

Za każdym razem, jak chcę powtórzyć tę misję i zawsze w tym samym miejscu.

W GTA Online pogram z 10 minut i wyskakuje ten komunikat.

Mam przeczucia, że w offfline jakbym wolniej tą misję robił to by mnie wyrzuciło w innym momencie.

Musisz to sprawdzić. Można też dopuścić możliwość iż w którymś miejscu bądź po jakimś czasi twój PC nie wyrabia...w co ledwo co wątpię bo nie jesteś pierwszą osobą z takim problemem.

Póki co rozwiązania na to nie znalazłem - ale być może R* coś wymyśli w następnych patchach.

Być może jest to wina m.in. tego najnowszego patcha - nie wiem.

PS. Spróbuj użyć tego sposobu. Myślę że z angielskim nie masz problemu ;)

https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203477817-err-str-invalid-data-1

PS. Użyj Google Translator na tej "niemieckiej" stronce :P

Zapamiętaj że to działa o ile NIE KORZYSTASZ z wersji Steam ;)

5gubmKI.png

Opublikowano

Musisz to sprawdzić. Można też dopuścić możliwość iż w którymś miejscu bądź po jakimś czasi twój PC nie wyrabia...w co ledwo co wątpię bo nie jesteś pierwszą osobą z takim problemem.

Póki co rozwiązania na to nie znalazłem - ale być może R* coś wymyśli w następnych patchach.

Być może jest to wina m.in. tego najnowszego patcha - nie wiem.

PS. Spróbuj użyć tego sposobu. Myślę że z angielskim nie masz problemu ;)

https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203477817-err-str-invalid-data-1

PS. Użyj Google Translator na tej "niemieckiej" stronce :P

Zapamiętaj że to działa o ile NIE KORZYSTASZ z wersji Steam ;)

Dzięki, spróbuję.

Zauważyłem, że jak gram swobodnie na GTA Online to mnie wywala po jakimś czasie, a jak gram np. deathmatch to mogę grać ile chcę.

Edit. Jestem debilem. Zamiast wrzucić ten checker do folderu z grą odpalałem go przez pulpit ;___;

Deal with!

394341429703213969800.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...