Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z VAC ban, który po pewnym czsie mija!

kondzikowski212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od dłuższego czasu mam pewien problem w grze CS:GO, otóż podczas gry nie ważne czy rankingowej czy na serwerze społecznościowym wywala mi grę do menu i pokazuje mi się komunikat, który mówi, że coś blokuje system VAC na moim komputerze. Oczywiście wielki problem to nie jest, bo po pewnym czasie to mija, ale na grach rankingowych standardowo dostaje bana i mam tego serdecznie dość, co więcej  na drugi dzień komunikat się znowu pojawia. Po komunikacie wyskakuje mi strona LINK: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837. PO wykonaniu poleceń i tak nic się nie zmienia. Napisałem do supportu steam ale nie otrzymałem odpowiedzi. Kolega mi mówił że Windows 8 robi ten problem ( a ja go mam). Robiłem juz reinstal CS-a ale to nic nie dało, jeżeli ktoś spotkał się już tym problemem i wie jak go rozwiązać to bardzo prosze o pomoc. 

Dziękuje.post-1110789-0-88185300-1429459393_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...