Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - NAPAD - BUG ? PC

Maccer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem z Heistem w tym w którym trzeba ukraść Kurume i potem pojechać do banku i go okraść.
Więc tak na początku musimy pojechać obczaić ten bank i wrócić do tego łysego grubaska i następnie wsiąść do Czarnego SUVA z babką i pojechać do naszego domu I TU TKWI PROBLEM. Te postacie nie wjeżdżają do garażu tylko stoją przed nim po chwili moja postać spada w " PRZEPAŚĆ z mojego domu " i mam miały screen tak jak na SS"

Kaj temu zaradzić?

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

A nie zaliczyło Ci tej misji ?

Masz dom w Eclipse Tower ?

Ja miałem podobny przypadek tylko że mi poprostu samochód stał ze mną i npc przed wjazdem i musiałem restartować grę. Po restarcie misję miałem zaliczoną.

Opublikowano

Nie wiem czy zalicza misje  bo musze zrestartować gre a jak wbijam do gry to jest napisane w lewym gornym, ze jeszcze takie przypadki beda mialy miejsca to bede grac z graczami noobami ze tak powiem. Mam ten najdrozszy dom za 500k a i jak po chwili znowu odpale gre to jak chce zaczac nowego heista to mi pokazuje czy chce skonczyc jakies tam zadanie..

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...