Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V:Online - Jak grać?

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam takie pytanie. Czy da się dołączyć do losowych ludzi w GTA Online? Bo zawsze jestem sam na mapie.. ;x

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Co do tytułu to "Prawym celujesz, lewym strzelasz."

Da się, w menu Głównym wybierasz Online i dołącza Cię do serwera (często jest to serwer mało zaludniony) po jakimś tam czasie ludzie zaczną dołączać. 
Drugą opcją jest dołączanie do gier innych, po przyjęciu misji, kończ ją (nie bądź bucem) i daj swobodna gra (czy jakoś tak) i powinieneś być na serwerze z którego startował Host (gość z którym grałeś wcześniej, może tam będzie więcej ludzi).

Jak nie, to dołącz do jakiejś ekipy, i po załadowaniu kampanii, kliknij Online > Graj online > Sesja ekipy czy coś w ten design. 

To są sposoby które ja znam.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

No to kolejny bład, jak szuka gry i znajdzie to pisze że mam Niekompatobilną wersje GTA Online.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...