Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto w lola Diamont 5 wszystkie postacie 73 skiny i Konto PBE

eryk1402

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do sprzedaży konto ze wszystkimi postaciami wieloma fajnymi skinami i wiele więcej sam zobacz na ss dodatkowo dorzucam konto na PBE jestem skłonny wystawić konto na allegro bądź załatwić do szybko poprzez przelew w zależności jak kto woli. Cena za konto wynosi 300 PLN wszelkie dodatkowe informacje o koncie lub zakupie udzielam na pw ewentualnie na fb jak jest ktoś zainteresowany  

Nazwa rzeczy : Konto do gry leauge of legends opisane powyżej.

Na koncie jest wiele avatarów ip żeby zmienić nick jak ktoś potrzebuje oraz wiele ciekawych stron na runy a mimo danej dewizji jak widać na ss mmr nie jest słabe 

Paczka z ss dla zainteresowanych : http://www.speedyshare.com/sPnDR/LOL-SS.rar

Skan : https://www.virustotal.com/pl/file/9560fe1253cbbf68145163be835151e1451c13af1c432d13ce4459952df3e03b/analysis/1429552450/

2hnxutd.jpg
Opublikowano

To ze z diamentu to nie znaczy ze muszę być dorosły, pisze przecież ze na allegro wystawie ty czytać nie umiesz czy głupi po prostu jesteś? Diament 5 50 lp btw żeby ktoś nie srał ze odrazu spadnie

2hnxutd.jpg
Opublikowano

Jeśli moje konto jest słabe to twoje jest totalnym syfem bez porównania, czepiasz się mnie gdy twoje nie jest nawet w 20 % tak dobre jak moje 

2hnxutd.jpg
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...