Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lepszy serwer według was.

TakBardzoChce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Co sądzicie o tych serwerach:

CradosMt2 , Vesteris i Thoria ?

Zastanawiam się , na którym z nich grać.

Niestety Thoria już stoi z tydzień? Czy tam 3-4 dni? Nie wiem dokładnie, a i tak jest ok. 200 graczy, troszkę mało jak na taką reklamę...

CradosMt2, no jak Crados, super serwer, jest 1k luda, ale ZabQ konczy grę, Legal to samo, Perfect pewnie też, a z drugiej strony , do dupy administracja jest, czy nawet mody są do bani :/

Vesteris natomiast, troszkę mało ludzi :/

A co wy o tym sądzicie?

Opublikowano

Z wymienionych serwerów gram na Vesteris. 

Obecnie serwer przeżywa mały kryzys, bo część graczy zawiesza swoją działalność z powodu padania logowania etc., ale administracja działa, więc to kwestia czasu, aż naprawią wszelkie błędy. 

Serwer sam w sobie jest godny polecenia - ciekawa rozgrywka, wiele misji, zajęć, pomocni ludzie i przyjemna atmosfera. Warto zajrzeć. ;) 

~ ~

Opublikowano

Thoria serwer na chwilkę, bo w przeciągu 3/4 dni idzie zrobić prawie wszystko. Vesteris kolega wyżej napisał co i jak Ja bym poczekal. Crados tak grałem i polecam. Serwer godny uwagi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mories.pl / Laneris.pl / KarieS.PL

Też polecam, ale on prosił o wybranie serwera, z tych co on wymienił a nie o wymianę serwerów które zostały zrobione przez Ciebie XDD

Opublikowano

Mories.pl / Laneris.pl / KarieS.PL

swoje serwery, które bym sponsorował też bym polecał sobie :D

Ja polecam cradosmt2. przyjazna administracja oraz nie ma bugów :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...