Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Origin nie widzi zainstalowanego bf3

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j.w

pomimo iż mam na kompie beefa, origin nie widzi go, reinstalowalem go i nic

powiedzcie mi w jakim folderze powinien byc bf po instalacji

Witaj,

Czy Twój BF jest oryginalny?

Jak go zainstalowałeś?

Gra powinna znajdować się tu(jeśli nie zmieniałeś miejsca zapisu): C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3

Pozdrawiam

Opublikowano

jest oryginalny

byl sciagany, po formacie origin go zupelnie nie widzial (formatowalem jedynie partycje systemową, tam gdzie byl bf zostawilem)

kiedy odpalam bf'a tam gdzie byl zainstalowany (jest w foderze origin games na tej samej partycji co origin) CRM8uoD.png

­

Opublikowano

jest oryginalny

byl sciagany, po formacie origin go zupelnie nie widzial (formatowalem jedynie partycje systemową, tam gdzie byl bf zostawilem)

kiedy odpalam bf'a tam gdzie byl zainstalowany (jest w foderze origin games na tej samej partycji co origin) CRM8uoD.png

Reinstalowałeś origina, dobrze zrozumiałem?

Możesz użyć opcji "napraw grę"? Jeśli to nie pomoże - trzeba będzie ściągnąć bf'a jeszcze raz.

Wydaje mi się, że problem ten jest spowodowany usunięciem rejestru(podczas formatu partycji systemowej). Gdzieś tam znajdowały się składniki niezbędne do poprawnego działania gry.

Opublikowano

Musisz zainstalować grę. Po formacie kompa zawsze gry trzeba instalować od nowa, inaczej się nie da. Możesz podstawić pliki gry, które masz to szybko pójdzie.

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...