Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Aktualnie dobrego bota, (nie xeno ani win)

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę nad Bbot, Ibot, RedBot, Chodzi mi o takie które można sckrakować, jak myślicie który będzie najlepszy do 100%afk. a może macie jakieś inne, chętnie posłucham waszych opini, Chodzi mi o niewykrywalność no i płynne działanie, od kiedy na xeno sypią się boty przerzucam się na inny i chciałbym żebyście mi pomogli :)

Będą plusy

Opublikowano

BBot'a chyba się scrakować nie da, ale to dobry bot, Ibota chyba też się nie da ale jeżeli miałbyś kupić to ja bym polecił Ci bbota ma bardzo dużo skryptów full afk, ale niestety każdy bot jest wykrywalny, nie ma takiego, który zapewni Ci, że na 100% bana nie dostaniesz :P

graphic.png

Opublikowano

Jak kolega wyżej każdy bot jest wykrywalny, ja latam na red i nie narzekam tylko ze skryptami jest ciężko. Trzeba samemu pisać :D

Opublikowano

Jak kolega wyżej każdy bot jest wykrywalny, ja latam na red i nie narzekam tylko ze skryptami jest ciężko. Trzeba samemu pisać :D

ciężko się pisze w redzie ?

Opublikowano

ciężko się pisze w redzie ?

Piszesz skrypty w c# zamiast w lua (kompletnie nie rozumiem czemu tak zrobił autor redbota, bo to kompletnie niczym się nie różni w wydajności, a c# jest o wiele cięższy i to wszystko zależy od tego, jakie funkcje wklepie autor).

Ja bym ci polecił bardziej bbota, chociaż z tych co wymieniłeś crack jest aktualnie tylko do redbota.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...