Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wlaczeniem gta 5 na xboxie 360

Kicknijmnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy chce uruchomic gre, zatrzymuje sie ona na pewnym etapie i pojawia mi sie na ekranie napis:

Uwaga

Nie jestes zalogowany. Musisz sie zalogowac, by moc zapisywac gre i zdobywac osiagniecia. Czy chcesz sie zalogowac?

Nie B

Tak A

Gdy naciskam A lub B na padzie to gra nie reaguje. Pad jest sprawny. Jezeli to ma znaczenie to mam konto xbox live gold.

Nie wiem jak, ale gta sie wlacza, tylko pad nie dziala w grze..

9YbAX2Z.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam podobny problem mianowicie po zainstalowaniu aktualizacji napady mam podobny problem lecz pad reaguje i po wciśnięciu A pokazuje mi się okno w którym mam wybrać źródło internetu. Ps. gram bez użycia internetu.

Opublikowano

Chwilowe problemu pewnie u nich, bo u mnie idealnie działa.

Ale jak macie ekran GTA V jak się wczytuję tryb fabularny, to trzeba nacisnąć "X" i przełącza na Online to działa wam to czy już wyskakuje błąd ?

Prawdopodobnie wywala z konta was, myślę że powinniście się wylogować z konta swojego, wyłączyć xbox-a, następnie się zalogować znowu i wejść do gry. A jeszcze lepiej będzie jak pokażecie screen-a, bo ja nie rozumna czasami jestem ;D

Opublikowano

Pad w ogole nie reagowal.

Nwm co zrobilem, bo naklikalem cos, wlaczalem/wylaczalem konsole. Klikalem ten guziczek na xboxie dzieki ktoremu sie synchronizuje (nwm czy to dobre okreslenie) pada i zadzialalo

9YbAX2Z.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...