Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] AnimatedMOTD-Bukkit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy da sie np start sewera no ok okola 12.00 godzina no ok ale jeszcze Chialem powiem tak jak

no np niedziela czas np 17.00 a AnimatedMOTD-Bukkit zrobie na czas pokaszuje 17.00.00 nastepnie 1 sek 17.00.01 a pudziej 10 Minuta 17.10.00 znowu pudziej 1 godzina 18.10.00 czyli to da sie zrobic na tego AnimatedMOTD-Bukkit

motd:
  first:
    type: TYPE_WRITER
    frames:
      - '&7&l[&6&lNpc Formu&7&l] &c&l&nPRACE TECHNICZNA &3&l&n1.7.X'
    spacing: 50
    width: 50
    intervals-per-frame: 4
  second:
    type: STATIC
    pause: 20
    shuffle: false
    frames:
      - '&6jeszcze zostal @ albo @time ale nie wiem jakie komedia Start Serwer &aOtwarte'

bylo spupowalem komedia @time i @Czas no nie da sie

no pls help

Opublikowano

mam pytanie czy da sie np start sewera no ok okola 12.00 godzina no ok ale jeszcze Chialem powiem tak jak

no np niedziela czas np 17.00 a AnimatedMOTD-Bukkit zrobie na czas pokaszuje 17.00.00 nastepnie 1 sek 17.00.01 a pudziej 10 Minuta 17.10.00 znowu pudziej 1 godzina 18.10.00 czyli to da sie zrobic na tego AnimatedMOTD-Bukkit

motd:
  first:
    type: TYPE_WRITER
    frames:
      - '&7&l[&6&lNpc Formu&7&l] &c&l&nPRACE TECHNICZNA &3&l&n1.7.X'
    spacing: 50
    width: 50
    intervals-per-frame: 4
  second:
    type: STATIC
    pause: 20
    shuffle: false
    frames:
      - '&6jeszcze zostal @ albo @time ale nie wiem jakie komedia Start Serwer &aOtwarte'

bylo spupowalem komedia @time i @Czas no nie da sie

no pls help

Komedią jest to jak piszesz -,-'

@Antywarm zakupiłeś wgl. ten plugin? Na stronie spigota masz wszystko wyjaśnione

2579314424273501027542.png

Opublikowano

@Nter no dobra ale ja nie wiem jakie komedia ale juz mam wiemy jako {countdown:christmas} no to ale to dla swieto nieee tylko ja Chialem jutro no to jak {countdown:} ale jakie dac bo ja nie wiem gdzie jest pisze no to help pls

Opublikowano

@Nter no dobra ale ja nie wiem jakie komedia ale juz mam wiemy jako {countdown:christmas} no to ale to dla swieto nieee tylko ja Chialem jutro no to jak {countdown:} ale jakie dac bo ja nie wiem gdzie jest pisze no to help pls

Co k***a ? o_0

Opublikowano

k***a naucz się pisać ! z tego co ty napisałeś nie można nic zrozumieć !

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

No LOOOL.
 A propo AnimatedMOTD, znacie jakieś, ze tak powiem "zamienniki" do tego pluginu? 
Wszystko praktycznie to samo lecz pod inną nazwą i na Bukkita.

Opublikowano

Jeżeli zakupiłeś plugin to poproś o pomoc autora wgl on chyba jest polakiem. Sprawdź ogółem w funkcjach pluginu czy jest coś odpowiadającego za czas w motd.

Poszukałem i osobiście nie znalazłem takiej funkcji w dokumentacji pluginu.

No LOOOL.
 A propo AnimatedMOTD, znacie jakieś, ze tak powiem "zamienniki" do tego pluginu? 
Wszystko praktycznie to samo lecz pod inną nazwą i na Bukkita.

@ Play Er
Podobny i bezpłatny jest SexyMotd.

Opublikowano

Jeżeli zakupiłeś plugin to poproś o pomoc autora wgl on chyba jest polakiem. Sprawdź ogółem w funkcjach pluginu czy jest coś odpowiadającego za czas w motd.

Poszukałem i osobiście nie znalazłem takiej funkcji w dokumentacji pluginu.

@ Play Er

Podobny i bezpłatny jest SexyMotd.

SexyMotd powiadasz.... szukając przez cały wczorajszy wieczór znalazłem PlayerCountMessage, niestety nie działa. Zaraz obczaję twoją propozycję. Thx ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...