Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpaleniem WR

powerrangerxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , otóż jak odpalam wr przez launcher'a pojawia się okno na chwilę po czym znika i nic się nie dzieje gdy próbuję przez updater'a wyskakuje błąd który mówi mi , żę nie ma imgdecoder.dll nie wiem co mam robić kilka krotnie reinstalowałem , pobierałem ale nic to nie zmienia.

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

ja mam podobny problem z tym że, gdy klikam na ikone WRa pierwsze okno znika 'version check done' chwile nic i po chwili błąd "nexon passport api init failed" reinstalowałem gre kilka razy usuwałem wszystkie pliki i instalowałem od nowa w innych folderze i dalej to samo >.< prosze o pomoc ;)

Opublikowano

Chlopaki :P

Musiecie zrobic reinstal warrocka tylko miejcie na uwadze ze jak odinstalujecie starego warrock'a usuncie po nim folder bo zostaja w nim stare pliki niby sa nie istotne ale to przez to po Ponownym instalowania i na ten sam folder warrock nie dziala nadal usuncie folder i najlepiej przy instalacji zrobcie nowy :P i to 100% pomoze :) 

Jezeli pomoglem zostawcie + :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...