Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana psc za konto w lolu

MCDiaxowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce kupic konto za psc, uzgodnilem z gosciem na fb wszystko tylko nie wiem jak sie wymienic, zeby mnie nie oszukal. Za odpowiedzi na temat plusik.

Prosze nie usuwac tego tematu za handel...

Pomocnik
Opublikowano

Daje Ci passy, jak wszystko jest dobrze, dajesz mu kod, a on Ci zmienia maila, to jest najlepszy sposób, nigdy nie podawaj pierwszy kodu. Ale upewnij się, czy ten gościu jest zaufany, bo jest dużo oszustów :)

Opublikowano

No wlasnie, on napisal, ze nie daje pierwszy :( I nie wiem co mam zrobić bo dobra oferta za małą cene :/

Opublikowano

Nie polecam wcale sie wymieniac, gosc moze konto odzyskac w kazdej chwili poprzez napisanie do supporta, a jezeli chcesz ryzykowac to polecam zawolac osobe trzecia, ktora przeprowadzi wymiane.

Opublikowano

A co mu zależy jak poda passy pierwszy, skoro e-mail jest zweryfikowany? Jeśli nie chce tak zrobić to najlepiej byłoby odpuścić. Sam ostatnio się przejechałem, bo kupiłem konto na allegro za śmieszne pieniądze a po miesiącu typ dzięki riotowi je sobie odzyskał, więc sam sobie odpowiedz, czy w ogóle warto cokolwiek kupować mimo kuszącej oferty

Pomocnik
Opublikowano

No wlasnie, on napisal, ze nie daje pierwszy :( I nie wiem co mam zrobić bo dobra oferta za małą cene :/

To się nie wymieniaj ;)

Opublikowano

To się nie wymieniaj, jeśli za mała cena za dobre konto, to większe prawdopodobieństwo, że jest oszustem.

Lepiej zostawić sobie pieniądze niż nie mieć pieniędzy ani konta :)

Opublikowano

Jeśli chcesz się wymieniać w taki sposób, to z kimś zaufanym, albo przez allegro, bądź zwykły przelew. Wtedy masz dowód na to i ew. możesz jakoś odzyskać konto/pieniądze. 3/4 ludzi, którzy oferują coś za realne pieniądze to oszuści, w każdej grze.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Najlepiej wszystko robić przez trzecią osobę(ona raczej Cię nie oszuka). Nigdy nie dawaj kodu PSC jako 1szy, lepiej odpuść sobie taką ofertę, jeżeli czujesz ryzyko. Pamiętaj, że handel kontami do LoLa jest nielegalny i osoba może zawsze odzyskać konto po napisaniu do supportu.

Pozdrawiam i życzę miłych handlów :)

K2yjCFw.png

Opublikowano

Ja przehandlowalem za 100 zl psc konto fajne, wynegocjowalem z pewnym ziomkiem i mam je od dluzszego czasu, tez na fb, ja podalem pierwszy kod. Tyle, ze akurat trafilem na goscia ktory sprzedawal juz pare takich kont i wydawal sie wiarygodny. Szukaj innego.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

oferta od losowej osoby bez żadnych wspólnych znajomych, do tego oferta dobra, zbyt podejrzane. Nie polecam się wymieniać :) Oczywiście nie ujmuję tamtej osobie, być może jest uczciwa i postąpi okej; ale mimo wszystko, wyłudzaczy PSC jest ogrom i może to być jeden z nich, nie rób tego.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...