Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak podnieść MMR?

Elfinonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Sezon czwarty zakończyłem z dywizją gold1. Ale od czasu, gdy wbiłem golda mialem straszne problemy. Mianowicie przez spadek mmr zaczeło dobierać mi większych noobów. Po rozegraniu placementów skończyłem w silv 4, i siedze w tej dywizji chyba od miesiąca z powodu słabych graczy. Proszę, jeżeli chcesz napisać mi te śmieszne słowa typu "jesteś bronzem bo zwalasz wszystko na team" albo "samemu sie keruje gierki" to od razu moge cię wyśmiać w twarz, bo nie jest to prawda. Wracając do tematu. Jak zwiększyć sobie mmr\? jakie czynniki poza wygraną wpływają na mmr?

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Siemanko. Sezon czwarty zakończyłem z dywizją gold1. Ale od czasu, gdy wbiłem golda mialem straszne problemy. Mianowicie przez spadek mmr zaczeło dobierać mi większych noobów. Po rozegraniu placementów skończyłem w silv 4, i siedze w tej dywizji chyba od miesiąca z powodu słabych graczy. Proszę, jeżeli chcesz napisać mi te śmieszne słowa typu "jesteś bronzem bo zwalasz wszystko na team" albo "samemu sie keruje gierki" to od razu moge cię wyśmiać w twarz, bo nie jest to prawda. Wracając do tematu. Jak zwiększyć sobie mmr\? jakie czynniki poza wygraną wpływają na mmr?

Ogólnie to Wygrana wpływa  na twój wynik MMR, ale również Statystyki meczowe. Niby daje tylko troszkę większe MMR, ale zawsze coś. 

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Musisz zacząć wygrywać. Try hardować. Każdą grę da się wygrać, jeśli wystarczająco bardzo się chce. Trzeba jedynie potrafić grać.

Ewentualnie grać duo z jakąś wyższą ligą.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Staty, lecz myślę że mmr to nie jest twój problem może poprostu miałeś pecha że dostałeś takich m8-tów.

Napisz jakie masz mmr.

Ps. Jest jakaś inna strona gdzie można sprawdzić mmr oprócz op.gg

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jesli chcesz zwiekszyc mmr to zacznij wychodzic w champselectie z kazdej serii w ktorej jestes wtedy bedziesz mial powiedzmy mmr golda w silver 5 i skaczesz po dwie dywizje.

Poza tym, huh. Slaby team, dziwne, ze boosterzy czy inne gowna z diamentu z palcem w d***e moga ugrac 2v6 ( to nie pomylka ) w jebanym silverze, jesli uwazasz, ze grasz lepiej jak marny silver to powinienes w najblizszym czasie wyjsc, nie jest to nic specjalnego/trudnego.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Na mmr nie mają wpływ twoje staty tylko wygrane i przegrane ... Dlatego staraj się zawsze utrzymywać na + np. 2 win 1 lose coś w tym stylu. Kiedy widzisz, że zanosi się na lose streak to daj sobie spokój i odpocznij od lola :). Najlepszym sposobem jest granie duoq z jakimś ogarniętym kolegą lub moim zdaniem mainowanie jednego championa.

Opublikowano

Tak sobie czytam i czytam, z własnej autopsji wiem po pierwsze wyrównaj wygrane z przegranymi i jeśli chcesz szybko podnieść MMR polecam dobrać sobie kumpla np z Golda, jeżeli siedzisz w silver 2-5 dobierz sobie kumpla z G4+ wtedy podnosisz MMR z prędkością światła, po kilku wygranych meczach dostajesz coraz więcej pkt co za tym idzie przeskakiwanie 2 dywizji na raz lub awans bez serii.­

Pomogłem ? Kliknij Lubie to !­

Opublikowano

Musisz zacząć wygrywać. Try hardować. Każdą grę da się wygrać, jeśli wystarczająco bardzo się chce. Trzeba jedynie potrafić grać.

Nie wprowadzaj chłopaka w błąd :D bo nie da się wygrać każdej gry :P no chyba, że jesteś jakimś Bjergsenem, Fakerem bądź też Froggenem do kupy wziętymi. Ja po rozegraniu placementów wygrałem 9/10 wrzuciło mnie do G2 po czym wbiłem platynę bezproblemowo kończąc ze statami 24 Win oraz 4 Lose w Platynie V. W platynie oczywiście Elo Hell zaczęło mi dobierać taki syf, że masakra. Każda Linia 0/10 i nie jesteś w stanie nic zrobić. Możesz Roamować linię, srać i jeszcze nie wiem co robić, a i tak nie wygrasz bo w 20 min klikną opcje "PODDAJ SIĘ".

Co do zwiększenia MMR to musisz wygrywać jak najwięcej Gier pod rząd np 4 Win - 1 - Lose i tak cały czas. Ja miałem MMR ponad 2100 w Platynie dostawałem po 35 LP, a teraz dostaje po 23 LP ;(

­

Opublikowano

Na MMR wpływa ponoć również mało grany pick, staty i jeszcze słyszałem, że build. Chyba działą, ja zawsze gram mało popularnymi pickami i buildami.

Opublikowano

Nie wprowadzaj chłopaka w błąd :D bo nie da się wygrać każdej gry :P no chyba, że jesteś jakimś Bjergsenem, Fakerem bądź też Froggenem do kupy wziętymi. Ja po rozegraniu placementów wygrałem 9/10 wrzuciło mnie do G2 po czym wbiłem platynę bezproblemowo kończąc ze statami 24 Win oraz 4 Lose w Platynie V. W platynie oczywiście Elo Hell zaczęło mi dobierać taki syf, że masakra. Każda Linia 0/10 i nie jesteś w stanie nic zrobić. Możesz Roamować linię, srać i jeszcze nie wiem co robić, a i tak nie wygrasz bo w 20 min klikną opcje "PODDAJ SIĘ".

Co do zwiększenia MMR to musisz wygrywać jak najwięcej Gier pod rząd np 4 Win - 1 - Lose i tak cały czas. Ja miałem MMR ponad 2100 w Platynie dostawałem po 35 LP, a teraz dostaje po 23 LP ;(

­

Przepraszam. To w takim razie da rade wygrać 85% gier, trzeba jedynie umieć grać.

Byłem w ekipie boostującej. Wyszedłem dziesiątkami kont z bronze i silvera, z czasem golda.

Nie wolno zwalać cały czas na team. Warto też patrzeć na siebie.

313561454060320945952.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...