Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile slotow uciagnie na tym VPSie?

xWatx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ile slotow uciagnie na vpsie z hostingu microvps tego za 29.99 zl (VPS-PLAY)? I mam 2 pytanie serwery do cs:go szybko sie promuja czy nie?

Co do slotów to nie wiem ile zajmuje jeden, więc się nie wypowiem. Ale, co do promowania to wszystko zależy od tag'ów, jeżeli dobrze otagujesz serwer to będzie on cały czas w górnej części listy serwerów w zakładce "Internet", o ile będzie na nim grało min. 5-6 graczy.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Mogę się mylić, ale oceniam to na jakieś 15-25 osób max. Patrząca na CPU i RAM, ale dokładnie nie wiem ile zajmuje jeden slot.

Pomogłem ? Kliknij Lubie to !­

Opublikowano

UP rozumiem, a na serwerach sie sprzedaje rangi vip czy cos podobnego? Chodzi o to, ze serwer tez sie jakos musi utrzymac. Sorry, ze durne pytania ale dopiero wszedlem w ten dzial, jutro kupuje csa z steama i serwa. Ps nie chodzi o P2W!

Opublikowano

UP rozumiem, a na serwerach sie sprzedaje rangi vip czy cos podobnego? Chodzi o to, ze serwer tez sie jakos musi utrzymac. Sorry, ze durne pytania ale dopiero wszedlem w ten dzial, jutro kupuje csa z steama i serwa. Ps nie chodzi o P2W!

Tak, możesz wgrać vip'a i go sprzedawać. Możesz też dać na serwer reklamy adf.ly w tle.

b_560_95_1.png

Opublikowano

@xWatx A więc Oczywiście, że możesz zrobić rangi zdobywane podczas gier jak i kupno Vipów możesz zorganizować bez problemu musiał byś ogólnie nad tym posiedzieć, bo to nie jest prosta sprawa. Jeżeli Pomogłem strzel Lajka ;)

Opublikowano

Tak, możesz wgrać vip'a i go sprzedawać. Możesz też dać na serwer reklamy adf.ly w tle.

Adf.ly blokuje konta za takie praktyki.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Ej kurde.. Ja dopiero zaczynam z CS jak pisalem wyzej i na start starczy 18 slotow?

Mam pytanie oferta ECO z Pukawka.pl 18 slot nie bedzie lagowac? Czy lepiej zakupic oferte EU?

Opublikowano

Ej kurde.. Ja dopiero zaczynam z CS jak posalem wyzej i na start starczy 18 slotow?

Mam pytanie oferta ECO z Pukawka.pl 18 slot nie bedzie lagowac? Czy lepiej zakupic oferte EU?

Nie, nie będzie. ECO>EU. 18 slotów na start jest ok.

b_560_95_1.png

Opublikowano

+Dodatek do m­ojej wypowiedzi. Ogólnie sądzę, że ten hostin nie jest dobry na takie przedsiębiorstwa, jeżeli myślisz o zarabianiu na opłatę serwera

Opublikowano

Zajmowałem się hostingami i gotowymi serwerami, ogólnie jest oszczędzanie sprzętu hostu. Ogólnie jak dobrze skonfigurujesz serwer powinno działać tak jak Ty chcesz. Nie zrozumiałem do końca twoich wypowiedzi i myślałem, że chodzi Ci tylko o zarobek, ale jak chcesz się również dobrze bawić, to tego typu serwery dają radę.­

Opublikowano

A reklama na ~ 5-10 fan pageach 5000-80000 lajkow duzo wypromuje serwer?

Nie opłaca się takich reklam, bo te lajki są "puste". Tak jak pisałem - wystarczy dobrze skonfigurować i otagować serwer.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jasne, że tak to bardzo dużo, więc nie wiem co planujesz, może 500 slotów ;> ? ­

Opublikowano

Poniekąd kolega Shazzy ma rację, ale jak są aktywne lajki pod fotami 1-3k to bardzo dobrze wypromujesz.

Opublikowano

Nie 500 slot nie na razie tylko chce zrobic dobry serwer. Widac, ze na tym forum jest tylko kilkadziesiat postow publikacyjnych serwerow to bardzo malo w porownaniu np. do mc, czyli jest wieksza szansa na duzo graczy.

Na jakich stronach oplaca sie wykupic reklamy tak max do 200 zl?

Na serwery do cs go mozna pisac wlasne mody /pluginy? Jesli tak to w jakim jezyku i programie?

Opublikowano

Do reklam i programowaniu nie pomogę są różne metody i różne pluginy.

A mało publikacji serwerów do mc to dla tego, że przestaje się już w to grać. nie wiem czy znałeś serwer bartkazbartka byłem tam HA i za tamtych czasów można było trzepać kasę na mc. Trzeba mieć dobry plan i dobrze wjechać z tematem.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...