Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stronka z sprzętem/ustawieniami pro graczy - co myślicie.

Cuco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomysł fajny, wszystko zależy od tego czy będzie Ci się chciało to aktualizować. Jest kilka takich stron (kniferound etc.), ale rzadko kiedy są aktualizowane.

Dobrze by było gdybyś dodał jeszcze w miarę możliwości config, celownik, profil steam, aspekt i rozdzielczość.

A co do wyglądu, to lepiej najpierw ogarnąć wszystkie informacje, a potem "ubrać" to w lepszą szatę graficzną.

b_560_95_1.png

Opublikowano

"Pro gracze" potrzebują też dobrego sprzętu (specyfikacji komputera) to też mógłbyś dodać.

A tak wgl, to jaki sens dokładnie ma ta strona?

Opublikowano

Nigdy nie miałeś potrzeby sobie czegoś sprawdzić? Ja też nie, ale dużo ludzi tak. A nikt takich rzeczy nie aktualizuje, ktoś musi.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

"Pro gracze" potrzebują też dobrego sprzętu (specyfikacji komputera) to też mógłbyś dodać.

Taka strona bardzo by pomogła niektórym graczom. Na forum jest bardzo dużo pytań o myszki, dpi itp.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Taka stronka to bardzo dobry pomysł.

Jak już pojechałeś z logiem Virtus'ów to mogłeś tak zrobić z NiP.

Na dodatek drużyn trochę jest i wszystko w jednej pionowej kolumnie będzie źle wyglądać.

Najlepiej pionowo.

Co do graczy Tabelka mogłaby wychodzić na bok, a avatar przesuwałby się wtedy lekko lewo.

No i jeszcze tło jakieś żywsze :D

Ale pomysł jak pisałem dobry, nie mogę się doczekać pełnej wersji.

Btw. można by dodać crosshairy i rodziałke.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Coś takiego jak teraz? ;-)

Tak, o to mi chodziło. Jeszcze ten przycisk "Wróć" mógłby być lepiej umiejscowiony, np. strzałka w lewo obok logo.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Gracze wyglądają bardzo dobrze :)

Tabelka i czcionka w niej mogłyby być większe + ta główna strona jeszcze :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Gracze wyglądają bardzo dobrze :)

Tabelka i czcionka w niej mogłyby być większe + ta główna strona jeszcze :)

amatorka w paincie :ninja:

Jak teraz tabelka wygląda? ;-)

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Pomysł ciekawy, ale w sumie brakuje np. rozdzielczości, proporcji.

Zrobione, cały układ informacji o graczu troszke się zmienił. Zostało zaktualizować jeszcze dla NiP a później zabrać się za dodawanie nowych drużyn.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Zrobione, cały układ informacji o graczu troszke się zmienił. Zostało zaktualizować jeszcze dla NiP a później zabrać się za dodawanie nowych drużyn.

Wygląda to co raz lepiej. Jeszcze tak jak pisałem, przydałby się link do profilu steam, bo dużo osób, które obstawiają mecze często szukają takich profili w celu sprawdzenia ile godzin dany gracz grał przez ostatnie 2 tygodnie i ew. linki do fb/vk/twitcha itp. (linki możesz znaleźć na kniferound)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Dzięki, sporo takich znalazłem ale aktualnie sam wolę przeszukać strony społecznościowe graczy i być pewnym że podaję najaktualniejsze dostępne informacje

DOBRA. To już myślę ostatnia propozycja od was którą dodałem - społecznościowe profile, link do steam. Jak jest. @Shazzy i cała reszta? :)

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Popraw te czcionki w nipie przy graczach bo jedne są inne od drugich, większe i mają inne style, żeby było przynjamniej tak jak u virtusów.

Opublikowano

Popraw te czcionki w nipie przy graczach bo jedne są inne od drugich, większe i mają inne style, żeby było przynjamniej tak jak u virtusów.

Wiesz co, nie mam żadnego pojęcia o grafice, to amatorka w paincie. Czcionka jest ta sama, no widzisz - przygotowałem sobie coś co pasowało do długości nicków VP a później przy gtr i fribergu już nie było tak różowo. Jakbyś był chętny pomóc - dostarczyć coś w podobie tego co wygląda normalnie - byłbym wdzięczny. ;-)

nvm.

hiFG4ZA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...