Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack account

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wysoko nie znajdziesz, moge Ci dac co najwyzej gold/silver. Lub jakis stary unranked, to mozesz sobie wbic lel.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

nie ogarniam troche tego jak sie tym obsługuje żeby dostać jakieś konto xD

Poszukaj configu proxy list i combo listy w googlach ale lol już przetrzepany do cna

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Poszukaj configu proxy list i combo listy w googlach ale lol już przetrzepany do cna

Yhh, znalazlem 3 dni temu konto silver 1, z nie potwierdzonym i 400 rp :)

Opublikowano

Tak wysoko nie znajdziesz, moge Ci dac co najwyzej gold/silver. Lub jakis stary unranked, to mozesz sobie wbic lel.

verifed xD? bo jak tak to lipa bo troche sie chwile wbija a potem i tak nie bd moje kontoXD

qxw0er.jpg

Opublikowano

Ja polecam taki patent zrobić :

Wziąć ciekawe konto cracked i je przenieść na inny serwer. Co sie stanie? Jak stworzymy przedtem z identycznym nickiem i loginem konto na np EUW to po przeniesieniu tamtego konta z LAS na EUW będziemy zmuszeni o zmianę LOGINU i nicku. Przez co te konto będzie nasze bo wątpie, że prawdziwy autor się upomni a inni fałszywi właściciele nie wbiją bo login będzie inny. Co najwyżej im wyskoczy, że konto zostało przeniesione ;v

Ja tak wziałem konto z LAS (ameryka, ponad 300 ping) z około 50 skinami w tym Udyrek i jestem na plusie. Płacisz około 50 zł a zyskujesz parę stówek.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Yhh, znalazlem 3 dni temu konto silver 1, z nie potwierdzonym i 400 rp :)

Silver i 400 rp xD wybocisz w 3tygodnie mówię tu o kontach ze skinami i wysoką dywizją.

Opublikowano

Ja polecam taki patent zrobić :

Wziąć ciekawe konto cracked i je przenieść na inny serwer. Co sie stanie? Jak stworzymy przedtem z identycznym nickiem i loginem konto na np EUW to po przeniesieniu tamtego konta z LAS na EUW będziemy zmuszeni o zmianę LOGINU i nicku. Przez co te konto będzie nasze bo wątpie, że prawdziwy autor się upomni a inni fałszywi właściciele nie wbiją bo login będzie inny. Co najwyżej im wyskoczy, że konto zostało przeniesione ;v

Ja tak wziałem konto z LAS (ameryka, ponad 300 ping) z około 50 skinami w tym Udyrek i jestem na plusie. Płacisz około 50 zł a zyskujesz parę stówek.

Tez trzeba pierw znalezc takie dobre konto. Ale rzeczywiscie oplacalny deal, lecz chyba kazdy to zna. Mozna w ten sposob sie dorobic. :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Bazując na założeniu, że gościu który wydał kilkaset złotych i poświęcił kilkaset godzin swojego czasu nie będzie chciał wrócić lub sprzedać konta trochę ryzykowaner xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...