Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpalanie GTA V na słabszym kompie

BosskiRoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Są jakieś szanse na odpalenie GTA V na niszych ustawieniach niż jest to napisane w wymogach minimalnych? Zależy mi tylko na najmniejszej rozdziałce i chociażby 20 fps'ach

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Jeśli twój komputer nie spełnia wymagań to uruchomisz grę, ale będzie klatkować. R* powinien dodać patch dający możliwość wybrania niższych opcji. Myślę, że niedługo modderzy zrobią mody na pogorszenie grafiki, które dadzą więcej FPS.

Opublikowano

Nie będę spamować nowym tematem.

Czyli obecnie nie można ustawić wszystkiego na minimum? Bo korci mnie w ch*j kupić tę grę a z kasą na nowe podzespoły na razie ciężko.

Opublikowano

Czyli obecnie nie można ustawić wszystkiego na minimum? Bo korci mnie w ch*j kupić tę grę a z kasą na nowe podzespoły na razie ciężko.

Podaj specyfikacje komputera , może ci pójdzie.

Opublikowano

Obecnie średnie to najniższe. Mam kartę z 1gb pamięci i na pełnym ekranie przy pełnej rozdzielczości mogę grać tylko na średnich, a mam minimum 60 fps. A lepszej grafiki nie mogę ustawiĆ, bo licznik pamięci zabrania.
Opublikowano

Podaj specyfikacje komputera , może ci pójdzie.

W którymś poście podawałem, na moim profilu zobacz.

Problem w tym że nawet minimalnych nie spełniam, dlatego pytam czy da się dać wszystko na minimum :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...