Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MiniGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

//

//

//

//

//

//

//

//

//

//

//

//

//

//

//

Czesc ;3

Mam pytanie.

Bo chce zrobic paczke serwerową MiniGames (Napewno lepszą niz ta sv+ gildieale nwm jakie gry dodac.

Napiszcie mi w komentarzu :)

Pozdrawiam 

Zapraszam Na Fajny Serwer EasyHC

IP: EasyM.ench.pl

Opublikowano

• 1. Spleef

• 2. TnTRun

3. The Walls

4. VampireZ

5. PaintBall

8. Splegg

9. MineZ

10. Hide And Seek

11. Blitz Survival Games

12. Hunger Games

13. Villager Defence

14. Race (Świnie, konie, samochody, itp.)

15. Parkour

16. Survival Games

Drogi Użytkowniku <użytkownik> !
Jeśli, twój problem przez zemnie do końca rozwiązany.
Powiadom mnie o tym, pisząc dalszy problem i '@Aerons'
A, jeżeli wszystko w porządku kliknij Lubię to!

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAerons @Lord Asasin ok te minigames się nawet podobają

Opublikowano

­Mine Field - wyścig z minami,
DeadEnd - Tak jak TnTRun tylko bez skakania (ciekawsze),
SlapFight - sumo (epickie),
SimpleSmokeMonster - ucieczka przed dymami. 

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

@Pajelek123 Chciałem zrobic Gre SkyWalls tylko ze nie mogłem znalezc do tego pluginu ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...